Na Scarlett Johanssonovú ako Čiernu vdovu si budeme musieť počkať!

Premiéra dlho očakávanej snímky Mulan spoločnosti Walt Disney sa novo uskutoční v júli, film Black Widow (Čierna vdova) v hlavnej úlohe sa Scarlett Johansson sa potom dostane do kín v novembri.

06.04.2020 15:00
Herečka Scarlett Johansson pózuje fotografom na... Foto: ,
Herečka Scarlett Johansson.
debata

S odvolaním sa na vyhlásenie spoločnosti Walt Disney o tom informovala agentúra Reuters. Pôvodne plánované premiéry boli odložené kvôli šíreniu koronavírusu.

Americká filmová spoločnosť informovala, že takisto odložila o rok premiéru nového filmu o legendárnom archeológovi Indianu Jonesovi. Snímka sa dostane na plátna kín až v júli 2022. Kvôli šíreniu koronavírusu boli uzavreté kinosály po celom svete a filmový priemysel sa zastavil. Hollywoodske štúdiá sú ale optimistické a domnievajú sa, že kiná začnú opäť fungovať do konca júla. Ako uviedla spoločnosť Walt Disney, snímka Mulan, ktorá mala mať pôvodne premiéru už v marci, sa tak dostane na plátna kín až 24. júla.

Hitom tohto leta, ktoré býva pre Hollywood tou najlepšou sezónou, mal byť film Black Widow (Čierna vdova). Mal mať premiéru 1. mája. Novo ale pôjde do kín až 6. novembra. V ten deň mal pôvodne vstúpiť na filmové plátna snímok o superhrdinoch The Eternals. Jeho premiéra ale bola posunutá na 12. februára 2021.

Rovnako tak štúdio Disney odložilo premiéru snímky Jungle Cruise (Expedícia: Džungľa), ktorý je inšpirovaný slávnou atrakciou v zábavnom parku Disneyland a v ktorom hlavné úlohy stvárnili Dwayne Johnson a Emily Blunt. Namiesto tohto leta sa film dostane do kín až 30. júla 2021.

debata chyba
Viac na túto tému: #Scarlett Johansson #čierna vdova #Mulan

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...