12 kíl plus! Slávna Tyra priznáva: Do týchto minibikín by sa už dnes nevošla

Slávna modelka, moderátorka aj televízna hviezda Tyra Banks dlhé roky bojuje s kontrolou svojej hmotnosti. Nedávno prezradila tiež, že od posledného sexy fotenia sa jej telo poriadne zmenilo.

08.04.2020 00:00
debata

Banks sa ešte v roku 2019 objavila na titulnej strane magazínu Sports Illustrated. Žlté dvojdielne bikiny zahaľovali len to najnutnejšie, no za zvodnú a ženskú figúru si v tom čase 45-ročná Američanka vyslúžila stovky pochvalných komentárov a nadšenia.

Nedávno však prezradila, že za viac ako rok pribrala takmer 12 kilogramov a keď sa vyzlečie do plaviek, vyzerá rozhodne inak než na slávnej titulnej strane. „Mám veľmi zaujímavý vzťah s jedlom. Musím povedať, že v mojom živote je to jedna z najdôležitejších vecí. Práve teraz, možno by ste to nepovedali, lebo mám na sebe oblečené sako, ale som ťažšia o 11,5 kila než minulý rok na titulke slávneho plavkového magazínu,“ uviedla modelka a televízna celebrita v rozhovore pre magazín Harper's Bazaar.

Modelka a televízna osobnosť Tyra Banks na... Foto: SPOT / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Modelka a televízna osobnosť Tyra Banks na ceste z trhu v Los Angeles. Modelka a televízna osobnosť Tyra Banks na ceste z trhu v Los Angeles.

Zároveň však afroamerická kráska dodala, že neplánuje vzdávať sa jedla a stravovacie návyky nechce meniť. Jedlo si aj s celou rodinou nadovšetko užívajú. Dokonca si vraj často objednávajú jedlo z dvoch rôznych reštaurácií a potom spoločne doma ochutnávajú a porovnávajú, ktoré je lepšie.

Banksovú len pred pár dňami zachytili objektívy paparazzov na ceste z trhu v Los Angeles, kde bola nakúpiť zeleninu a vybrané potraviny. Ako si všimli médiá, modelka sa zatiaľ nebojí vyrážať do ulíc bez ochranného rúška a rukavíc, ktoré odporúčajú odborníci na ochranu pred koronavírusom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #bikiny #jedlo #nadváha #Tyra Banks

+ Nebuďte negatívny, práve naopak, konečne máte dôvod na úsmev.
Úspech príde vtedy keď sa budete snažiť a...

+ Výsledky neoklamete, preto buďte radšej úprimný hneď od začiatku.
Nebojte sa neustále, kazí vám to vykonávať...