Paparazzi v LA striehnu! Takúto sumu zinkasujú za foto Harryho a Meghan

Paparazzi fotograf uviedol, že počas prvých mesiacov sa na Harryho a Meghan spustí hotový 'lov'. Sumy za fotografie sú ohromnou motiváciou.

08.04.2020 00:00
Princ Harry a Meghan Foto: ,
Princ Harry a Meghan prichádzajú na udeľovanie cien WellChild, ktoré sa konalo v Londýne.
debata (1)

Vojvodkyňa Meghan, princ Harry a ich syn Archie sa momentálne nachádzajú v Kalifornii, americké médiá píšu o Los Angeles. Z Británie utiekli aj pre enormný tlak zo strany médií, s ktorými mali manželia čoraz väčší problém. V tomto ohľade ich pred životom priamo v Los Angeles varovala pred pár dňami Sharon Osbourne (67), televízna celebrita a manželka rockera Ozzyho Osbournea (71). V rozhovore pre šou „The Talk“ (CBS) povedala: „Ak im išli médiá v Británii na nervy, v Los Angeles im pôjdu na nervy ešte duplom.“

Paparazzi už striehnu a sú pripravení uloviť exkluzívny záber. Ako sa pre stránku tatler.com vyjadril kalifornský paparazzi fotograf Mark Karloff, suma za ostrú prvú snímku Harryho a Meghan v okolí ich nového domova by sa mohla vyšplhať na 100 000 dolárov. A to je veľmi motivačná suma, ako tvrdí fotograf, ktorý sa v tomto biznise pohybuje 12 rokov.

Ako uviedol, už teraz sú sledované niektoré oblasti v Malibu, kde by sa zrejme mali Harry a Meghan nachádzať. V čase pandémie však získať zábery bude problematické, ak sa však opatrenia začnú uvoľňovať, nastane skutočný lov, ako uviedol Mark Karloff: „Bude sa na nich ‚loviť‘ počas prvých mesiacov každý jeden deň, nebudú sa môcť pohybovať bez toho, aby boli fotografovaní,“ opisuje paparazzi fotograf. Malibu je honosné, plážové mesto nachádzajúce sa na západnom okraji Los Angeles. Ako sa vyjadrila Sharon Osbourne, ona by im odporučila iné miesto na život. „Dúfam, že sa nasťahujú do Santa Barbary alebo do podobnej oblasti, kde by mohli žiť normálnejší život. Ak však zostanú priamo v Los Angeles, bude to pre nich, čo sa médií týka, nočná mora. Nebudú môcť žiť žiaden život.“ Vyjadrenia fotografa jej dávajú momentálne za pravdu.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #princ Harry #paparazzi #vojvodkyňa Meghan

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...