Willis a Moore sa zabávajú v spoločnej karanténe! Jeho súčasná manželka chýba

65-ročný hollywoodsky herec pózuje v pyžame so svojou ex, Demi Mooreovou. Modelka Emma Heming, súčasná manželka Willisa, na veselých záberoch chýba.

08.04.2020 12:20
debata

Pred 20-timi rokmi sa rozpadlo manželstvo Brucea Willisa a Demi Mooreovej. Napriek rozvodu „zlá krv“ medzi nimi nepanuje a dokazujú to aj spoločnými snímkami na Instagrame. A spravili to aj teraz, počas zúriacej pandémie.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

chaotic neutral

Príspevok, ktorý zdieľa tallulah (@buuski),

Ako zverejnila na Instagrame Tallulah Willis či Demi Moore, karanténu a sociálny odstup si slávna rodinka vysvetlila po svojom a prežívajú ju všetci spoločne v jednom dome. Willis tak pózuje v pruhovanom pyžame spoločne so svojimi dcérami, ich partnermi či exmanželkou. Súčasná manželka Willisa, Emma, však nebola na spoločnom zábere a tak sa fanúšikovia v komentároch pýtali, či Willis neporušil odporúčanie sociálneho odstupu a či skutočne karanténu prežíva v dome svojej exmanželky. Herec má totiž s modelkou Emmou Hemingoviu ďalšie dcéry – Mabel (6) a Evelyn (4). Ani tie na zverejnených záberoch nie sú. Súčasná manželka však záber zverejnený Demi Moore komentovala slovami: „Mám vás rada, chýbate mi“. Dôvod, prečo je od manžela odlúčená, neprezradila.

Nechýbajú však partneri Scout, Rumer a Tallulah Willisových, takisto je na záberoch vidieť aj niekoľko psov, oblečených v pruhovaných outfitoch.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Family bonding

Príspevok, ktorý zdieľa Demi Moore (@demimoore),

Tallulah Willis na Instagrame následne uviedla: „Rozhodli sme sa pre spoločnú karanténu počas 27 dní a prijali sme všetky preventívne opatrenia.“

Herec Bruce Willis a jeho manželka Emma Heming... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Herec Bruce Willis a jeho manželka Emma Heming na archívnom zábere. Herec Bruce Willis a jeho manželka Emma Heming na archívnom zábere.

Vzťah Willisa a Mooreovej vydržal 13 rokov a skončil sa v roku 2000 rozvodom. Obaja bývalí manželia sa však aj naďalej stýkajú – majú spolu dcéry Rumer (31), Scout (28) a Tallulah (26).

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Bruce Willis #Demi Moore #karanténa

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...