Penny z Teórie veľkého tresku s manželom konečne spolu! Úradovala pandémia

Herečka Kaley Cuoco donedávna ešte prekvapovala mnohých rodinne založených jedincov. Ani dva roky po svadbe s manželom totiž nebývali pod jednou strechou.

09.04.2020 00:00
debata
Herečka Kaley Cuoco prišla v spoločnosti... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herečka Kaley Cuoco prišla v spoločnosti partnera Karla Cooka. Herečka Kaley Cuoco prišla v spoločnosti partnera Karla Cooka.

Hoci dvojica už dávnejšie informovala, že tento krok ich čaká v prvých mesiacoch roka 2020, svoje rozhodnutie museli napokon poriadne urýchliť. Samozrejme, pre vírusovú pandémiu, ktorá už niekoľko týždňov „vyčíňa“ po svete.

„Nakrúcala som v New Yorku a poslali nás späť do Los Angeles. Aj kvôli tomu, čo všetko sa začalo diať, sme sa skrátka nasťahovali do jedného domu,“ komentovala v online rozhovore s moderátorom Jimmym Kimmelom herečka. „Takže sme sa nasťahovali a síce nemôžem nič robiť, ale ten dom je úžasný,“ pokračovala blondínka.

„Bola to karanténa, ktorá nás donútila konečne sa k sebe nasťahovať. Urýchliť to. Ale pre náš vzťah to bolo skvele. Uvedomili sme si, že sa máme naozaj radi, čo je ešte lepšie,“ doplnila s troškou humoru herečka.

Cuoco s manželom Cookom tvorí pár takmer štyri roky. V roku 2018 si dvojica povedala áno, ale aj po uzavretí manželstva žili každý vo svojom vlastnom byte a stretávali sa cez víkendy alebo vo voľných chvíľach mimo pracovných povinností. Ani jeden však momentálne toho veľa profesionálne nerieši.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Kaley Cuoco #spolu #pandémia #Karl Cook

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...