Ak umriem skôr, musíš urobiť dve veci, prikázala vraj Hanksovi manželka

Manželský pár Tom Hanks a Rita Wilson sa zotavil z ochorenia koronavírusom, no málokto vie, že Wilson v minulosti prekonala aj ochorenie rakoviny prsníka.

09.04.2020 10:00
Herec Tom Hanks a jeho manželka Rita Wilson. Foto: ,
Herec Tom Hanks a jeho manželka Rita Wilson.
debata

Ešte v tom čase vraj dala manželovi podmienku, čo musí urobiť, ak by zomrela skôr ako on. Požiadavka vraj stále platí.

Wilson to prezradila v online talkšou Kelly Clarksonovej, kde zároveň predstavila aj skladbu, ktorá vznikla v časoch jej ťažkého boja s chorobou. Skladba má názov Throw a party a odvíja sa vraj presne z toho, o čo 63-ročná herečka požiadala svojho slávnejšieho manžela.

„Keby sa niečo stalo a mala by som odísť pred tebou, chcem len, aby si vedel, že od teba žiadam pár vecí,“ opísala svoju prosbu Hanksovi jeho manželka. „Prvá je, že musíš byť fakt smutný a dlhý čas. Lebo inak ťa budem mátať ako duch,“ uviedla Rita Wilson s humorom.

„A druhá je, že chcem fakt poriadnu žúrku. Chcem oslavu, na ktorej sa bude spievať a tancovať a budú sa rozprávať humorné historky, takže budem mať pocit, že ma vlastne oslavujete,“ citovala Wilson samu seba spred pár rokov.

Našťastie, zatiaľ je hollywoodsky manželský pár šťastne spolu a zdá sa, že výborne sa vysporiadali aj s koronavírusom, ktorý im diagnostikovali už pred pár týždňami po prílete do Austrálie. Dvojica najprv musela podstúpiť karanténu a následne sa vrátili domov do Los Angeles. Paparazzovia zachytili šťasťný pár po prílete s úsmevmi, Tom Hanks dokonca pobozkal americkú zem, keď doletel na malé súkromné letisko neďaleko Los Angeles.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #úmrtie #párty #Tom Hanks #Rita Wilson #prosba

+ Malé kroky vedú k veľkým zmenám v zdraví a športe.
Nevyberajte si tú najjednoduchšiu cestu, nie je to poslanie...

+ Pravidelné cvičenie zvýši vašu energiu a životný elán.
Osobný rozvoj vám otvorí dvere k novým príležitostiam....