Známa moderátorka opísala vzťahy s deťmi v izolácii... potom prepukla v plač!

Aj takto môže vyzerať rodinná karanténa. Známa americká moderátorka Kelly Ripa prezradila detaily priamo v jej relácii a dokonca prepukla do plaču.

10.04.2020 00:00
debata
Televízna moderátorka Kelly Ripa a jej manžel... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Kelly Ripa a jej manžel Mark Consuelos Televízna moderátorka Kelly Ripa a jej manžel Mark Consuelos.

Štyridsaťdeväťročná blondínka, ktorá roky vysiela program Live with Kelly and Ryan, sa priznala pred webkamerami, že hoci počas odporúčanej karantény zostala doma s manželom a ich troma dnes už dospelými deťmi, jednoduché to nie je. Dve z nich ju nechcú ani objať.

„Nebudem klamať, okej? Poviem vám malé tajomstvo. Nerozprávam sa s dvoma z mojich troch detí. Nehovorím s nimi, skrátka preto, lebo sme všetci na jednej lodi,“ priznala sa svojmu kolegovi Ryanovi Seacrestovi.

„Nestihla som objať mojich rodičov. A strašne by som ich chcela objať. Veľmi mi to chýba,“ pokračovala potom a v kútikoch očí sa jej objavili slzy. „A moje deti tiež tvrdia, že ma nemôžu objať. Držia sa vo vzdialenosti a ja im hovorím, decká, veď sme v izolácii všetci spolu. Poďte a objímte ma, je to v poriadku,“ pokračovala so slzami Ripa.

Neskôr sa pred kamerou ospravedlnila a dodala, že nevie, prečo ju to tak emocionálne vzalo. „Asi preto, lebo som práve dostala menštruáciu,“ poznamenala s humorom a vzápätí sa začala ospravedlňovať znovu. „Prepáčte, prepáčte. Niekedy zabúdam, že sme zapnutí. Vykričala som to nahlas, alebo to bol len môj vnútorný monológ? Sorry, nemyslela som to tak,“ ukončila svoj vstup moderátorka, ktorá je dlhé roky vydatá za herca a moderátora Marka Counselosa.

Dvojica má spolu tri deti: 22-ročného Michaela, 18-ročnú Lolu a 17-ročného Joaquina. Všetci traja sú v izolácii spoločne s rodičmi.

debata chyba
Viac na túto tému: #deti #vzťah #Televízia #izolácia #Kelly Ripa

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...