Krásna dcéra Meryl Streepovej: S manželom skončila po 42 dňoch

Zatiaľ, čo manželstvo Meryl Streepovej trvá vyše 40 rokov, jej dcéra, herečka Grace Gummer, s manželom vydržala niečo vyše mesiaca.

11.04.2020 14:00
Grace Gummer Foto: ,
Herečka Grace Gummer, dcéra Meryl Streepovej.
debata

Dcéra Meryl Streepovej, herečka Grace Gummer (33) vydržala v manželstve 42 dní. Zbohom dáva 39-ročnému muzikantovi Tayovi Strathairnovi, ako informuje stránka magazínu US Weekly. Párik sa zosobášil 10. júla 2019 a rozchod sa udial 21. augusta 2019. Žiadosť o rozvod podala Grace Gummer 23. marca 2020. V žiadosti ako dôvod rozchodu uviedla neprekonateľné rozdiely, žiadosť podala na súde v Los Angeles.

Grace Gummer na premiére filmu... Foto: SITA/AP, Willy Sanjuan
Grace Gummer Grace Gummer na premiére filmu "Wildlife" v Hollywoode.

Zaujímavosťou je, že práve manželstvo jej rodičov – oscarovej herečky Meryl Streep a sochára Dona Gummera trvá už vyše 40 rokov, pred oltár sa postavili v roku 1978. Herečka napríklad v roku 2012, keď získala Oscara za rolu v snímke „Železná lady“ na jeho adresu povedala: „Chcem, aby si vedel, že si mi dal všetko, čo je v živote dôležité.“

Streep a Gummer majú spolu štyri deti – okrem spomínanej Grace ďalšie dve dcéry – Louisu a Mamie, takisto syna Henryho. Dcéry Grace a Mamie sa vydali na hereckú dráhu, podobne ako ich mama. Občas sa spoločne objavia na červených kobercoch a podobu so slávnou Meryl Streepovou jej dcéry nezaprú.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Meryl Streep #Grace Gummer

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...