Dcéra Willisa a Mooreovej zostala bez vlasov! Postaral sa o to slávny tatko

Herečka Demi Moore sa kedysi vyholila kvôli nakrúcaniu filmu, jej bývalý manžel Bruce Willis prišiel o vlasy v rámci starnutia. A teraz je rad aj na ich spoločnej dcére Tallulah.

10.04.2020 15:00
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa tallulah (@buuski),

Dvadsaťšesťročná dcéra známeho hollywoodskeho páru podstúpila výraznú zmenu imidžu v karanténe, kde sa prekvapivo nachádza spoločne s otcom aj slávnou mamou, jeho bývalou manželkou. Bol to práve Willis, kto vzal do rúk holiaci strojček a postaral sa o to, aby sa z Tallulah stala vyholená dáma.

Ak by mal niekto pocit, že sa až nápadne ponáša na svoju mamu, nebude ďaleko od pravdy. Stačí si pozrieť zábery Demi Moorevej z filmu G.I.Jane, kvôli ktorému sa v minulosti hollywoodska hviezda ostrihala dohola. S dnes už dospelou dcérou, ktorá mala v čase G.I. Janes nakrúcania tri roky a údajne najprv nechápala, prečo sa jedného dňa mama doma objavila bez vlasov, majú toho veľa spoločného.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

chaotic neutral

Príspevok, ktorý zdieľa tallulah (@buuski),

Rodiny Demi Mooreovej a Bruca Willisa prekvapili v posledných dňoch zábermi na Instagrame, kde sa Willis objavil v spoločnosti Mooreovej, no bez súčasnej manželky Emmy Hemingovej. Tá však zábery v pruhovaných pyžamách komentovala so slovami „Mám vás rada, chýbate mi“.

Bola to práve Tallulah Willis, ktorá na Instagrame vysvetlila: „Rozhodli sme sa pre spoločnú karanténu počas 27 dní a prijali sme všetky preventívne opatrenia.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Bruce Willis #Instagram #Tallulah Willis #holá hlava

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...