Pre vojvodkyňu Meghan je veľkou inšpiráciou exmanželka Brada Pitta! Ktorá?

Hoci je to práve vojvodkyňa Meghan, ku ktorej vzhliadajú milióny žien, ona má takisto osobu, ktorá je inšpiráciou pre ňu.

11.04.2020 00:00
Meghan Foto: ,
Vojvodkyňa Meghan na udeľovaní Endeavour Fund Awards.
debata (6)

Ako informuje „Daily Mirror“, má ňou byť herečka a aktivistka Angelina Jolie, niekdajšia manželka Brada Pitta. Práve s Oscarom ovenčenou hviezdou by chcela manželka princa Harryho v Kalifornii nadviazať bližší vzťah.

Ako cituje spomínaný denník svoj zdroj: „Meghan dúfa, že práve toto miesto jej umožní nadviazať bližší vzťah s Angelinou Jolie. Je verejným tajomstvom, že Meghan sa niekoľko rokov usilovala byť ako Jolie, rovnako, ako bola pre ňu inšpiratívnou princezná Diana. Meghan prechováva k Angeline nesmiernu úctu a obdivuje ju za to, čo dosiahla v osobnom aj profesijnom živote.“ Meghan ju obdivuje nielen za jej pôsobenie na pôde OSN, ale aj pre jej schopnosť byť mamou šiestich detí a zároveň nezanevrieť na herecké kariéru.

Ako denník ďalej uvádza, nejde len o jednostranný obdiv či záujem. „Aj Jolie dúfa, že nájde spriaznenú a rovnako naladenú priateľku v Los Angeles a Meghan by mohla byť z dlhodobého hľadiska tou správnou voľbou.“ Obe sledované dámy sa už mali možnosť stretnúť pri niekoľkých udalostiach.

Vojvodkyňa Meghan, princ Harry a ich syn Archie sa momentálne nachádzajú v Kalifornii, americké médiá píšu o Los Angeles. Pokojnejšiu Kanadu tak vymenili za pulzujúce pobrežie USA. Princ Harry a jeho manželka vojvodkyňa Meghan plánujú založiť novú charitatívnu organizáciu s názvom Archewell, ktorá by mala nahradiť značku Sussex Royal. Značku už minulý mesiac zaregistrovali v Spojených štátoch. V súčasnosti pracujú na vzniku charity a dobrovoľníckej služby.

Angelina Jolie (44) žila s Bradom Pittom od roku 2005, v roku 2014 sa postavili pred oltár, o dva roky na to ohlásili rozchod. Jennifer Aniston bola manželkou Pitta v rokoch 2000 až 2005.

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #Angelina Jolie #Brad Pitt #vojvodkyňa Meghan

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...