Deti spovedali Williama aj trojnásobnú mamu Kate... také otázky veru nečakali!

Prísne opatrenia kvôli vírusovej pandémie sa dotkli aj členov kráľovskej rodiny. No vo svojich aktivitách nepoľavujú.

09.04.2020 15:35
Vojvodkyňa Kate z Cambridge si v Írsku skúsila... Foto: ,
Vojvodkyňa Kate z Cambridge a jej manžel William na archívnom zábere z Írska
debata (6)

Vojvodkyňa Kate s manželom Williamom nadchli deti zdravotníckych pracovníkov vo video-hovore.

Trojnásobní rodičia, ktorí sa angažujú v mnohých charitatívnych projektoch na podporu najmenších, sa prihovorili prostredníctvom video hovoru deťom v priestoroch Casterton Primary Academy v Lancashire. Na tejto školskej akadémii sú sústredené deti lekárov a zdravotníckych pracovníkov, ktorí sú v nasadení v „prvej línii“ v súčasnom boji s vírusovou epidémiou Covid-19 vo Veľkej Británii. Kate s Williamom poďakovali učiteľom a vychovávateľom za to, že sa snažia nahradiť deťom rodičov.

Najroztomilejšie momenty však prinieslo video, ktorého časť sa nachádza aj na YouTube, vo chvíľach, keď sa kráľovský pár zhováral s jednotlivými deťmi. Tie ich prekvapili čelenkami v podobe ružových zajačích uší nasadených na hlave. To rozosmialo oboch rodičov. „Páčia sa mi tvoje zajačie uši. Vyzerajú, že fakt stoja za to,“ komentoval William online.

Podľa denníka Daily Mail dostal princ a v poradí druhý následník trónu po britskej kráľovnej Alžbete II. aj otázku, ako by chcel, aby ho volali o tisíc rokov. Prvý známy William z britskej kráľovskej rodiny bol totiž William zvaný dobyvateľ, čo poznamenalo jedno z detí s upozornením na bádanie vo vlastnom školskom projekte. „Na to by som asi nemohol odpovedať,“ zasmial sa starší syn princ Charlesa.

Ďaľší zo školákov sa údajne bez ostychu opýtal, akú najlepšiu známu osobnosť už stretli. Pre vojvodkyňu Kate to bol Sir David Attenborough, známy prírodovedec, ktorého program Blue Planet vraj s obľubou sleduje najstarší syn dvojice – princ George. „Najlepší ľudia, ktorých som stretol, neboli známi,“ odpovedal s úsmevom William.

Deti vojvodkyni Kate a jej manželovi ukázali aj obrázky svojich rodičov. „Toto je moja mama, pracuje v nemocnici a s opatrovateľmi a som na ňu naozaj pyšný,“ uviedol napríklad hrdo jeden z chlapcov. Akadémia, s ktorou sa kráľovská dvojica spojila, je jedným z piatich zariadení, ktoré podporuje charitatívny program zastrešený vojvodkyňou z Cambridge. Ide zároveň o projekt na podporu duševného zdravia u detí, ktoré Kate dlhoročne podporuje.

Zástupcovia školského zariadenia vyjadrili nadšenie nad týmto spojením členov britskej kráľovskej rodiny s ich deťmi, ale aj jednotlivými pracovníkmi. „Bolo to úžasné,“ komentovala jedna z pracovníčok zariadenia podľa Daily Mail.

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #princ William #škola #zdravotníci #spojenie #videohovor

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....