O 13 rokov staršia blondínka ho celkom opantala! Jackman s ňou žije štvrťstoročie

Herecký pár Hugh Jackman (51) a Deborra-Lee Furness (64) oslávili 24. výročie sobáša.

12.04.2020 10:00
Herec Hugh Jackman a jeho manželka Deborra-Lee... Foto: ,
Herec Hugh Jackman a jeho manželka Deborra-Lee Furness.
debata

Herec Hugh Jackman (51) sa v roku 1995 sa stretol počas nakrúcania televíznej šou s austrálskou herečkou Deborra-Lee Furnessovou (64), o rok nato sa stali manželmi. So sympatickou blondínkou, ktorá je od neho staršia o trinásť rokov, žije v spokojnom vzťahu dodnes.

Aktuálne manželia oslávili 24. výročie sobáša a na túto skutočnosť nezabudol ani obsadzovaný herec. Na Instagrame zverejnil fotografiu z minulosti, ku ktorej napísal krásne vyznanie manželke. „Týchto 24 rokov bolo najkrajších v mojom živote. A je to stále lepšie. Milujem ťa, Debs, každým kúskom mojej duše.“ Vyznanie sa stretlo s veľkým nadšením u hercových fanúšikov.

Manželia vychovávajú dve adoptované deti – Oscara (19) a Avu (14). Pred časom slávny predstaviteľ Wolverina pre magazín People prezradil, čo udržiava ich manželstvo v takej dobre forme takmer štvrťstoročie. Spomenul napríklad aj to, že spolu s manželkou si stále znovu a znovu pripomínajú, prečo sa vlastne do seba zamilovali. „Stále si pripomínam, aká je moja žena vtipná, veľkorysá a múdra. Čím dlhšie to bude takto pokračovať, tým lepšie.“

Okrem toho hovoril aj o dôležitosti intimity vo vzťahu. Nemyslel pritom len intimitu v spálni. "Ľudia hovoria o intimite a predpokladajú, že sa to týka spálne. Samozrejme, ide aj o to. Ale intimita znamená aj to, že ľudia si všetko rozprávajú – dobré aj zlé veci, čoho sa boja, čo im prinieslo úspech. Deb a ja sme to robili od začiatku, jeden k druhému sme maximálne úprimní,“ dodal.

debata chyba

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....