Aj na nezlomnú Alexis z Dynastie doľahla kríza: Správy sú deprimujúce

Herečku Joan Collins (86) roky charakterizovala aj jej ohromná energia a nezlomná povaha.

13.04.2020 10:20
Joan Collins Foto: ,
Herečka Joan Collins.
debata

Ako neohrozená dračica Alexis Carrington Colby sa roky prezentovala v populárnom seriáli Dynastia (1981–1989). Iskru a šarm si zachovávala aj po prekročení osemdesiatky, spoločenským udalostiam sa nevyhýbala. Aktuálna kríza okolo pandémie koronavírusu však doľahla aj na ňu, rodenú Londýnčanku. Opísala to pre magazín Hello!.

Ako uviedla, s manželom Percym Gibsonom (55), začali hrávať stolové hry, dávajú im prednosť pred sledovaním správ, ktoré sú priveľmi depresívne. „S Percym máme pravidlo, že televízor zapneme iba ráno a potom o 18-stej. Ale nie správy. Tie sú deprimujúce,“ opísala a dodala: „Áno, mohli by sme sledovať filmy, ale to by bolo priveľmi jednoduché, celý deň sedieť pred televízorom,“ opísala herečka. A tak sa sa manželom vrhli na spoločenské hry, napríklad na scrabble.

Ako dodala, ona sa s touto situáciou ešte dokáže vyrovnať dobre a uvedomuje si, že má v tomto smere isté privilégium. „Pre mnoho ľudí, s deťmi a v malých bytoch, dokonca žijúcich v zlých vzťahoch, to musí byť desivé. Naozaj mám šťastie, že mám dobrý vzťah a skvelých priateľov aj rodinu,“ dodala.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Joan Collins #koronavírus

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...