O 40 rokov mladšia snúbenica musí počkať! Dennis Quaid berie karanténu ako skúšku

66-ročný americký herec musel pre koronavírus zrušiť svadbu s 26-ročnou doktorandkou.

13.04.2020 00:00
debata (4)

Americký herec Dennis Quaid, ktorý 9. apríla oslávil 66. narodeniny, vníma karanténu ako najlepšiu skúšku pre páry pred uzatvorením manželstva. Herec, ktorý má za sebou tri nevydarené manželstvá, okrem iných aj s herečkou Meg Ryanovou, našiel na karanténe svojskú výhodu.

Herec Dennis Quaid (66). Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Dennis Quaid Herec Dennis Quaid (66).

Dennis Quaid požiadal 26-ročnú blond doktorantku Lauru Savoie o ruku na jeseň 2019, po pár mesiacoch randenia. Už vtedy pre Entertainment Tonight prezradil, že so svadbou otáľať nemieni a bude čoskoro. Aj tomuto páriku však zhatil plány zúriaci koronavírus a karanténa. Tú však herec berie ako skúšku. „Táto karanténa je tým najlepším tréningom pred uzatvorením maželstva,“ opísal.

Študentka  Laura Savoie (26). Foto: Profimedia
Laura Savoie Študentka Laura Savoie (26).

Dvojica si mala povedať „áno“ hneď začiatkom apríla na Havajských ostrovoch. O svadbe pre spomínaný magazín povedal: „Mala byť malá a príjemná. Teraz budeme musieť vymyslieť niečo bližšie pri našom bydlisku, ale počkáme, kým bude lepšia situácia.“

Dennis Quaid je trojnásobným otcom, s Meg Ryan má syna Jacka, ktorý profesne kráča v stopách rodičov. S realitnou agentkou Kimberly Buffingtonovou sa dočkali v roku 2007 dvojčiat, ktoré im donosila náhradná matka. Ich manželstvo sa však v roku 2012 rozpadlo.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #Dennis Quaid #koronavírus

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...