Syn Deppa a Paradisovej má 18! Ako vyzerá? Foto brata zverejnila Lily-Rose

Zatiaľ, čo dcéra herca Johnnyho Deppa, Lily-Rose, žije svoj život aj v žiare reflektorov a užíva si ho, jeho syn sa správa celkom opačne. Užíva si život v anonymite.

12.04.2020 14:33
Vanessa Paradis a Johnny Depp Foto:
Archívny záber partnerov - speváčky Vanessy Paradisovej a herca Johnnyho Deppa.
debata

V máji oslávi krásna dcéra Johnnyho Deppa a francúzskej herečky a speváčky Vanessy Paradis 21. narodeniny. Ale oslávencom sa pred pár dňami stal jej mladší brat, Christopher Depp, ktorého volajú Jack. Stal sa dospelým, oslávil 18. narodeniny.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

My little baby Jackie is 18My baby bro my heart and soul happy birthday I love you SO MUCH!

Príspevok, ktorý zdieľa Lily-Rose Depp (@lilyrose_depp),

Jeho mladšia sestra mu pri tejto príležitosti zablahoželala aj prostredníctvom Instagramu a pridala niekoľko fotografií. Na prvom zábere je koláž niekoľkých záberov z ich detstva, na ďalšej je zachytený jej 18-ročný brat. Sympatický kučeravý mladík sedí na terase bez trička a so slnečnými okuliarmi na tvári. „Moje malé baby Jackie má 18. Môj malý braček, moje srdce, moja duša, všetko najlepšie k narodeninám. Mám ťa veľmi rada,“ napísala k zverejneným záberom modelka a herečka Lily-Rose Depp.

Paradis a Depp tvorili pár 14 rokov, ale nikdy sa spoločne nepostavili pred oltár. Rozišli sa v roku 2012, ich vzťahy však zostali priateľské. Paradis sa dokonca počas škandalózneho rozvodu Deppa s Amber Heardovou v roku 2016 vyjadrila v zmysle, že jej obvinenia smerom k Deppovi sú vymyslené. „Johnny Depp je otec mojich dvoch detí, je to citlivý, láskyplný a obľúbený človek. Myslím si, že aktuálne obvinenia sú ohavné,“ napísala vtedy Paradis.

Jack Christopher Depp na zábere z roku 2017. Foto: Profimedia
Jack Christopher Depp Jack Christopher Depp na zábere z roku 2017.

Vanessa Paradis sa po prvý raz vydala v roku 2018, kedy povedala „áno“ francúzskemu režisérovi Samuelovi Benchetritovi. Na obrade v malej obci Saint-Siméon východne od Paríža boli prítomné aj jej deti, Lily-Rose a Jack.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Johnny Depp #Vanessa Paradis

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...