Tehotná Šeredová priznáva strach z pôrodu v Taliansku. Čo jej vyčítal syn?

Českú modelku a celebritu Alenu Šeredovú, ktorá si vybudovala renomé v Taliansku, čaká už o pár týždňov pôrod jej tretieho dieťaťa.

14.04.2020 00:00
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Já se na tebe tak těším ❤️ @elastiqcz #ad Non vedo l’ora ❤️❤️

Príspevok, ktorý zdieľa Alena Šeredová (@alenaseredova),

V nedávnom rozhovore pre Óčko Star sa zverila, aké je prežívať obdobie gravidity v časoch koronavírusu.

Ako prezradila Šeredová v online rozhovore pre hudobnú televíziu, trochu ju zaskočilo, že zostali doma v izolácii s oboma jej staršími synmi. Musela totiž oprášiť svoje kuchárske zručnosti. „Naučila som sa za tie roky variť päť šesť jedál, s ktorými som si počas týždňa vystačila. Na obed chodia normálne chlapci v škole, dvakrát týždenne sme šli na pizzu a na večeru som potom vystrúhala jeden z mojich super tanierov. Teraz sme doma sedem dní v týždni. Našťastie som na Ježiška dostala nejaké nové kuchárky, tak robím stále nejaké nové pokusy,“ prezradila v rozhovore, z ktorého citoval portál iDnes.cz, tehotná Šeredová.

Priznala svoje obavy z pôrodu. Najmä fakt, že v Taliansku, ktoré bolo ešte pred pár týždňami najviac postihnutou krajinou v rámci pandémie koronavírusu. „Najviac nakazených ľudí aj lekárov je, samozrejme, v nemocniciach,“ komentovala Šeredová.

Pre Óčko Star prezradila aj to, že zvažovala chvíľu návrat do rodného Česka. Dokonca jej to navrhovali aj obaja synovia, ktorých má s exmanželom – brankárom Gianluigim Buffonom. „Neurobili sme to a starší syn mi to nedávno trochu vyčítal. Hovoril, že kým to ešte išlo, mali sme utiecť k babičke. Najviac ma trápi, že neviem, kedy uvidím našich. Kým sa otvoria hranice, to asi bude trvať trochu dlhšie,“ skonštatovala 42-ročná rodáčka z Prahy.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

❤️

Príspevok, ktorý zdieľa Alena Šeredová (@alenaseredova),

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Taliansko #pôrod #Alena Šeredová #koronavírus

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...