Dlho ma mali za naivnú blondínku bez názoru, priznala Kate Bosworth

Byť pôvabnou a štýlovou blondínkou nemusí vždy znamenať výhodu. Ani vo filmovej brandži. Vie o tom svoje aj herečka Kate Bosworth.

15.04.2020 00:00
debata
Manželia Michael Polish a Kate Bosworth prišli... Foto: SITA/AP, Joy Asico
Manželia Michael Polish a Kate Bosworth prišli na 9. ročník vyhlásenia cien NFL Honors. Manželia Michael Polish a Kate Bosworth prišli na 9. ročník vyhlásenia cien NFL Honors.

V novom rozhovore pre magazín Flaunt sa americká herečka priznala, že dlhé roky čelila odťažitému a povýšeneckému prístupu vo svojej profesii. „Dlhé roky som bola mladou blond herečkou, ktorú len ťapkali po hlave. ‚Bože, ty si taká zlatá a nemohla by si mať vlastný názor? Och, ty vieš čítať? A chodila si na Princeton?‘,“ opísala v interview Bosworth.

Svoj talent sa snažila viackrát potvrdiť a doposiaľ sa jej to darilo s rozmanitými výsledkami. Jeden z najkvalitnejších výkonov však aj podľa kritiky podala vo filme Big Sur, ktorý režíroval jej manžel Michael Polish.

„Dokáže mi dať ten typ režírovania, čo je úplne mimo normálu a napriek tomu presne rozumiem, čo odo mňa chce. Väčšina režisérov a producentov chcú od vás, aby ste len chytili rytmus, ale pri tom sa môže stratiť istý druh čara. No mne Mike povedal, aby som nehovorila do kamery nič, kým tomu naozaj neuverím. Sedela som tam štyri a pol minúty celkom ticho, potom to kliklo a dokončili sme scénu spôsobom, ktorý ho prekvapil, no ktorý si zároveň želal,“ opísala v rozhovore herečka.

S Polishom sa Kate Bosworth zosobášila v roku 2013, v rovnakom roku, keď spoločne dokončili spomenutý Big Sur. Bosworthovú mohli diváci naposledy vidieť v snímke Diabol má meno z roku 2019.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #film #Kate Bosworth #Michael Polish #manžel

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...