Bruce Willis je stále u bývalej manželky! Čo sa deje s jeho súčasnou rodinou?

Minulý týždeň prekvapili svet zábery herca Bruca Willisa v spoločnosti bývalej manželky Demi Mooreovej. A zdá sa, že ich spoločná (ne)dobrovoľná karanténa pokračuje.

15.04.2020 00:00
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Family book club... ⁣ How to Rule the World from Your Couch — quarantine edition.

Príspevok, ktorý zdieľa Demi Moore (@demimoore),

V pondelok sa na Instagrame známej hollywoodskej herečky objavil nový záber z izolácie, ktorú trávi 57-ročná brunetka so svojimi dcérami, ich partnermi a s jedným z najdôležitejších mužov svojho života. Áno, reč je o exmanželovi Willisovi.

Šesťdesiatpäťroč­ného hrdinu akčnej série Smrtonosná pasca zachytáva záber pri čítaní knihy, vytŕčajúc hlavu v pozadí za celou rodinou. „Rodinný čitateľský klub… alebo ako vládnuť svetu priamo z vášho gauča,“ znie popis k fotografii, ktorú zverejnila práve Demi Moore.

To je aj názov knihy, ktorú všetci zainteresovaní na obrázku čítajú. Okrem iného sa v nej dá dozvedieť návod na zlepšenie doterajších vzťahov s blízkymi. Bruce a Demi nemôžu byť lepším príkladom toho, že to ide aj medzi expartnermi.

Samozrejme, pozornosť verejnosti budí najmä fakt, čo je s Willisovou súčasnou partnerkou – manželkou Emmou Hemingovou. Ako naznačuje jej vlastný profil na sociálnej sieti, stará sa o obe dcéry, ktoré má s Willisom a stále sa snaží byť aktívna aj v profesionálnej sfére. Prečo rodina netrávi karanténu spoločne, však zatiaľ nevysvetlil ani jeden z manželov.

Na Hemingovej Instagrame sú však posledné odkazy venované práve jej staršiemu manželovi. 19. marca zverejnila záber celej štvorčlennej rodiny a poblahoželala svojej mužskej polovičke. V tento deň totiž Willis oslávil narodeniny. O dva dni na to zverejnila aj momentku zo spoločnej jazdy na húsenkovej dráhe. Išlo totiž o oslavu 11. výročia ich sobáša.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Bruce Willis #Instagram #Demi Moore #karanténa

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...