Tehotenské kilá sú fuč! Jenna Dewan v top forme mesiac po pôrode

Americká herečka a tanečnica Jenna Dewan (39) sa stala dvojnásobnou matkou len minulý mesiac.

19.04.2020 12:00
debata (1)

Tridsaťdeväťročná rodáčka z Hartfordu v Connecticute priviedla na svet syna, ktorého má so snúbencom, hercom Steveom Kazeem. 4 týždne po pôrode sa už so svojím malým pokladom prechádza ulicami Los Angeles.

Jenna Dewan mesaic po pôrode na prechádzke po... Foto: Profimedia
Jenna Dewan Jenna Dewan mesaic po pôrode na prechádzke po Los Angeles so svojím synom.

Pekná čiernovláska sa na prechádzku obliekla športovo, na sebe mala čierne legíny a čierne tričko. A hoci mala vpredu na tele nosič, v ktorom spal jej syn, nedala sa nevšimnúť jej štíhla postava – popôrodné kilogramy sú tak zrejme preč. Dewan si tvár zakrývala slnečnými okuliarmi, čierne vlasy jej rozpustené viali vo vetre, na tvári nemala žiaden mejkap. Práve takto prirodzene sa slávna mamička nechala vidieť na ulici a naozaj jej to pristalo.

Pristalo jej však aj tehotenské bruško, ktoré aj v pokročilom štádiu tehotenstva hrdo predvádzala na červených kobercoch. Napríklad sa ukázala na udeľovaní cien American Music Awards, ktoré sa konalo v novembri. So zväčšujúcim sa bruškom vtedy na pódiu po boku Patricka Schwarzeneggera doslova žiarila, postaral sa o to aj jej výrazný model šiat.

Herečka Jenna Dewan s hercom Patrickom... Foto: SITA/AP
Jenna Dewan Herečka Jenna Dewan s hercom Patrickom Schwarzeneggerom počas American Music Awards.

Herečka je tiež matkou šesťapolročnej Everly, ktorú má s bývalým manželom, hercom Channingom Tatumom. Zatiaľ, čo jej sa v súkromnom živote darí a teší sa z potomka, jej exmanžel, Channing Tatum, sa pred pár dňami už po druhý raz rozišiel so speváčkou Jessie J a je tak single.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #tehotenské kilá #Jenna Dewan

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...