Prvé slnko a Surovcová už obliekla bikiny... toto s jej krivkami robí tehotenstvo!

Slnečné dni počas uplynulej Veľkej noci vyhnali stovky Slovákov do prírody. A to aj napriek karanténe a nariadeniam. Tanečnica Ivana Surovcová bola zodpovedná, zostala doma. Ale tiež lapala bronz.

15.04.2020 15:54
debata (3)
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Pohodicka, relax na ☀️ a @mgaborik12 ktory mi sem chodi kradnut ‍♀️

Príspevok, ktorý zdieľa ⠀Ivana Gaborik (@iversanns),

Budúca mamička zverejnila ešte počas minulého týždňa zvodný záber z terasy luxusnej vily, v ktorej žije aj s manželom Mariánom Gáboríkom. Blondínka sa vyzliekla len do plaviek a predviedla svoje povestné krivky, ku ktorým už niekoľko mesiacov patrí aj tehotenské bruško.

O pár dní neskôr sa potom podelila o ďalšiu momentku, konkrétne zo záhradných prác – či lepšie povedané sadenia kvetov. Aj tentoraz mali fanúšikovia možnosť pozrieť si prvé tohtoročné bikinové zábery na profile pôvabnej Slovenky.

Surovcová sa spoločne s hokejistom Gáboríkom už o pár týždňov stanú rodičmi. Na príchod bábätka však, zdá sa, nie je ešte pripravené úplne všetko. Nedávno sa plavovláska posťažovala priamo na sociálnej sieti na margo firmy, u ktorej mali s interiérovou dizajnérkou objednávať nábytok a doplnky do detskej izby.

Napriek tomu, že zaplatili faktúru, nedočkali sa vraj žiadneho tovaru a do firmy nie je možné sa dovolať. Emaily zostávajú bez odpovedí či riešenia. Niekdajšia hviezda šou Let's Dance sa teda bude musieť na poslednú chvíľu obzerať po nových kúskoch pre bábätko.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Moje radosti

Príspevok, ktorý zdieľa ⠀Ivana Gaborik (@iversanns),

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #teplo #bikiny #Ivana Surovcová #izolácia #Veľká noc

+ Vyberajte vhodný typ hydratácie práve pre svoju pokožku.
Šetrite, avšak si dávajte pozor na čom šetríte....

+ Odložte všetky monitory a nechajte dnes svoje oči do sýtosti oddýchnuť.
Príležitosť na zlepšenie finančnej...