Psíčkari aj milenci v jednom! Affleck a krásna Ana De Armas sú nerozluční

Milujú jeden druhého a spája ich aj láska k zvieratám. Herečku Anu De Armasovú a jej partnera Bena Afflecka vídať denne počas venčenia.

17.04.2020 00:00
debata (1)
Herec Ben Affleck a jeho partnerka Ana de Armas... Foto: LESE/bambam / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Herec Ben Affleck a jeho partnerka Ana de Armas na spoločnej prechádzke s ich štvornohými miláčikmi. Herec Ben Affleck a jeho partnerka Ana de Armas na spoločnej prechádzke s ich štvornohými miláčikmi.

Paparazzovia už niekoľko týždňov zachytávajú nový hollywoodsky párik pri jednej veľmi záslužnej činnosti – venčení domácich miláčikov. Affleck so svojím vlčiakom, kubánska rodáčka zase so svojím bielym chlpatým klbkom vyrážajú denne do ulíc, aby dopriali vytúženú prechádzku svojim psom, no zároveň si užili jeden druhého.

Najnovšie momentky sa líšia od tých predchádzajúcich akurát v tom, že už aj milenecký pár sa do ulíc Los Angeles vyzbrojil ochrannými rúškami. Dôvodom je nepochybne aj masívny nárast nakazených a obetí koronavírusu v USA, ktoré sa stali momentálne prvou krajinou na čele neslávneho rebríčka obetí tejto pandémie.

Hoci filmový život v USA celkom ustal, nové projekty či premiéry servírujú aspoň televízne stanice. A práve na jednej z nich, streamovacej platforme Netflix, mala premiéru aj novinka 32-ročnej krásky De Armasovej.

Herečka si zahrala hlavnú ženskú rolu vo filme Sergio, v ktorom stvárnila Carolinu Larrierovú. Ako sama poznamenala na Instagrame, nadovšetko si užila chvíle, keď si mohla zahrať túto „veľmi zaujímavú, inteligentnú a silnú ženu“. Pre svojich fanúšikov pridala aj pár fotografií z archívu, na ktorých má ešte plavé vlasy. Vo filme Sergio sa De Armas objavila aj v odvážnej posteľovej scéne – viac nájdete tu.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Ben Affleck #psíčkar #Ana de Armas #koronavírus

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...