Spears poskakuje v šortkách ako tínedžerka! Má odkaz pre Timberlakea

Kedysi tvorili pár snov a ich príbehom lásky žil takmer celý svet.

20.04.2020 00:00
Britney Spears Foto: ,
Speváčka Britney Spears.
debata

Zdá sa, že aj 20 rokov po ich rozchode tu isté sympatie stále sú. Britney Spears a Justin Timberlake sa spoznali ešte ako deti počas ich účinkovania v relácii „Mickey Mouse Club“. Od roku 1999 do roku 2002 tvorili jeden z najsledovanejších párov šoubiznisu. Po rozchode sa obaja vydali vlastnými cestami, tá speváčkina bola predsa len o čosi zložitejšia.

Aktuálne obaja žijú vo vzťahoch – Timberlake s herečkou Jessicou Biel a Spears s trénerom Samom Asgharim, mladším o 12 rokov.

38-ročná speváčka zavesila na Isntagram, kde ju sleduje 23 miliónov ľudí video, v ktorom sa predvádza v kratučkých šortkách na skladbu Filthy od Justina Timberlakea. K videu okrem iného napísala: „Viem, že pred dvadsiatimi rokmi sme prežili ten najväčší rozchod na svete… Ale, ten chlap je génius. Skvelá skladba, JT.“ Na jej kompliment zareagoval aj Justin Timberlake a poslal smajlíka.

Hviezda, ktorú preslávili hity ako Oops!… I Did It Again, Toxic či Baby One More Time je mamou dvoch synov, z ktorých sú už tínedžeri – Seana (14) a Jaydena (13). Ich otcom je jej exmanžel, tanečník Kevin Federline (41). So súčasným partnerom Samom Asgharim Britney randí vyše troch rokov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Britney Spears #Justin Timberlake

+ Nenamáhajte svoju pokožku, doprajte jej starostlivosť akú si zaslúži.
Nové príležitosti na zlepšenie financií sú...

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...