Nová hviezda Instagramu? Johnny Depp za pár hodín prilákal 1,6 milióna fanúšikov

Niektoré slávne hviezdy Hollywoodu dlho otáľali, než si vytvorili účet na Instagrame.

17.04.2020 11:30
Johnny Depp Foto: ,
Herec Johnny Depp.
debata

Minulý rok urobila tento krok napríklad Jennifer Aniston, ktorá, ako miláčik Ameriky, trhla dokonca rekord. Kým počet jej sledovateľov dosiahol hranicu jedného milióna, trvalo to päť hodín a šestnásť minút. Týmto časom sa zapísala do Guinnesovej knihy rekordov. Dovtedy najlepší "čas“ na zisk milióna sledovateľov mal vojvodcovský pár z Veľkej Británie. Princovi Harrymu a jeho manželke Meghan sa podarilo dosiahnuť miliónovú hranicu po piatich hodinách a 45 minútach. Aktuálne pri jej mene svieti číslo 32 miliónov.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Hello everyone... filming something for you now... gimme a minute

Príspevok, ktorý zdieľa Johnny Depp (@johnnydepp),

Od štvrtku je už na Instagrame aj Johnny Depp. 56-ročný herec sa svojím prvým príspevkom postaral o tisíce „lajkov“. Za 15 minút ich bolo 200 000. Pri jeho mene svieti číslo 1,6 milióna sledovateľov. Depp „zavesil“ ako prvú fotografiu na svoj profil záber z filmovačky – herec sedí v pivnici a pred ním na stole horí niekoľko sviečok. O aký film ide však fanúšikom neprezradil, len ich pozdravil a napísal, že pre nich niečo nové nakrúca.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Collaboration with my dear friend @jeffbeckofficial . Link in Bio

Príspevok, ktorý zdieľa Johnny Depp (@johnnydepp),

Následne zverejnil vyše 8-minútové video, v ktorom okrem iného ľudí povzbudil v boji s pandémiou, zároveň poďakoval za podporu počas uplynulých rokov. V tomto období zvádzal a stále zvádza súdny boj s exmanželkou, herečkou Amber Heardovou. „Pokiaľ ide o trochu osobnejšiu poznámku, ďakujem vám všetkým za láskavosť, neochvejnú podporu a silu za posledné roky.“

Tipy, ako prilákať fanúšikov na Instagrame môže prijímať od svojej 20-ročnej dcéry, herečky a modelky Lily-Rose Depp, ktorá je na tejto platforme naozaj aktívna a sleduje ju takmer 4 milióny ľudí.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Johnny Depp #Instagram

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...