Zachytení na videu! Harry a Meghan roznášali v LA jedlo pre ľudí v núdzi

Hoci by sa mohlo zdať, že sa zavreli v niektorej z luxusných víl v Los Angeles, aktuálna situácia nenecháva princa Harryho a jeho manželku Meghan chladnými. Svedčí o tom aj video známeho portálu.

17.04.2020 10:05
debata
Princ Harry a jeho manželka Meghan na archívnom... Foto: SITA/AP, Matt Dunham
Záber z 27. novembra 2017: Princ Harry a jeho snúbenica Meghan Markle na stretnutí s médiami pri ohlásení ich zásnub. Princ Harry a jeho manželka Meghan na archívnom zábere.

Bulvárna stránka TMZ.com disponuje záznamom z kamery, na ktorom je zachytený slávny manželský pár pri návšteve jedného z domov v Los Angeles. Nešlo však o žiadne socializovanie sa, Harry s Meghan sa totiž rozhodli priniesť jedlo ľuďom v núdzi.

Mladší syn princa Charlesa a jeho polovička boli obaja vyzbrojení ochrannými rúškami, Harrymu nechýbali na rukách ani plastové rukavice, obaja mali na hlavách športové šiltovky a v rukách zvierali tašky s jedlom a potrebami pre domácnosti v núdzi.

Aktivita, ktorú zachytáva video-záznam, má byť súčasťou projektu Project Angel Food, ktorý sa v Los Angeles snaží pomáhať ľuďom postihnutým pandémiou vírusu Covid-19.

Práve problém s nedostatkom jedla je jedným z najvýraznejších v USA, kde je často napríklad strava pre školákov zabezpečovaná zo zdrojov tretieho sektora alebo od dobrovoľných darcov a filantropov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pomoc #princ Harry #jedlo #filantropia #vojvodkyňa Meghan

+ Nebojte sa budúcnosti, budujete si ju predsa sami.
Nerobte všetko len pre peniaze, robte to preto, lebo chcete....

+ Správna zdravá životospráva sa ukáže aj na vašej pokožke.
Načo vám je sláva a peniaze, keď vás doma nikto...