Fakt nevyzerá zle, ospevuje slávny Thor mladšieho brata! Pozrite sa naňho

Odchod Liama Hemswortha z Malibu do Austrálie, pre ktorý sa rozhodol po rozchode so svojou manželkou Miley Cyrusovou, komentuje jeho slávnejší starší brat Chris ako naozaj dobrý krok.

20.04.2020 00:00
Liam Hemsworth Foto: ,
Slávni bratia - Liam Hemsworth (vľavo) a Chris Hemsworth
debata

Predstaviteľ Thora, Chris Hemsworth, žije neďaleko Sydney spolu s manželkou, herečkou Elsou Pataky a ich troma potomkami. Mať blízko pri sebe aj mladšieho brata vníma pozitívne. Pobyt na rodnej hrude dokonca prospel aj jeho telu, ako zdôraznil Chris v rozhovore pre news.com.au.

Na otázku, či si myslí, že jeho mladší brat je teraz viac fit než keď žil v Malibu, Chris Hemsworth odpovedal: „Myslím si, že áno. Dokázal to. Videli ste ho na titulke magazínu Men’s Health? Pomyslel som si :'Nevyzerá zle. Naozaj nevyzerá zle.“ V Austálii je stále vonku, trénuje, žije zdravo a späť v Austrálii si robí svoje veci. Takto žije Austrálčan. Vytrhli sme ho z náručia Malibu," povedal 36-ročný Chris Hemsworth.

Slávny Austrálčan sa dotkol aj témy pandémie, ako trojnásobný otec musí takisto svoje deti učiť doma. To považuje za výzvu. Na druhej starne, to, že môže byť doma a nelietať po celom svete považuje za príjemnú zmenu. Chris Hemsworth a španielska herečka Elsa Pataky si povedali „áno“ v roku 2010 a spokojne žijú ako manželia dodnes. Manželstvo Miley Cyrusovej a Liama Hemsworth sa rozpadlo v auguste 2019 a to len 8 mesiacov po ich svadbe.

Speváčka Miley Cyrus a jej manžel Liam... Foto: SITA/AP, Charles Sykes
Speváčka Miley Cyrus a jej manžel Liam Hemsworth. Speváčka Miley Cyrus a jej manžel Liam Hemsworth na archívnej snímke.

Liam Hemsworth sa s Cyrusovou dal dokopy v roku 2009. V roku 2012 sa zasnúbili, no o rok neskôr sa rozišli. Znovu sa dali dokopy v roku 2015 a zosobášili sa v decembri 2018. Svoj rozchod oznámili v auguste 2019.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Liam Hemsworth #Chris Hemsworth

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...