Známa blondínka v karanténe bez manžela! Pristihli ju s iným mužom...

O problémoch v manželstve herečky a tanečnice Julianne Houghovej sa šuškalo niekoľko mesiacov. A zdá sa, že práve v časoch pandémie vysvitli nové okolnosti. Izoláciu netrávi so svojím manželom.

17.04.2020 14:59
debata
Tanečnica a herečka Julianne Hough a jej manžel... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Tanečnica a herečka Julianne Hough a jej manžel Brooks Laich na archívnom zábere. Tanečnica a herečka Julianne Hough a jej manžel Brooks Laich na archívnom zábere.

Sexy blondínka, ktorá sa objavila napríklad vo filme Footloose, bola zachytená objektívmi paparazzov v spoločnosti herca Bena Barnesa. Dvojica sa vybrala do jedného z útulkov a potom spoločne zase odišli. Podľa zdrojov z okolia herečky sa s Barnesom pozná 31-ročná Hough už niekoľko rokov a nie je to prvýkrát, čo ich bolo vídať spolu.

Porotkyňa zo šou Amerika hľadá talent je však stále vydatá za športovca Brooksa Laicha, s ktorým sa otvorene na sociálnych sieťach aj pre médiá podelili o manželské problémy a krízu. Vyzeralo to však, že sú na dobrej ceste a hľadaní riešenia, ktoré pomôže ich zväzok udržať. Aktuálna situácia tomu nenasvedčuje.

Herec Ben Barnes na archívnom zábere. Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Herec Ben Barnes na archívnom zábere. Herec Ben Barnes na archívnom zábere.

Dôvodom okrem Houghovej stretávania sa s Barnesom je aj samotný fakt, že blondínka netrávi odporúčanú izoláciu v súčasnej pandémii so svojou zákonitou polovičkou. Každý je sám, pretože vraj „každý má rád iné veci, keď príde na trávenie voľného času“.

Zdroj, ktorý to potvrdil, uvádza tiež, že to tak medzi manželmi fungovalo vždy a že stále tvoria pár. Ale ktohovie…

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Julianne Hough #izolácia #Brooks Laich #Ben Barnes

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...