William a Kate sa prihovorili Britom! Toto ich znepokojuje najviac

Britský princ William a jeho manželka Kate vyzvali ľudí, aby sa počas pandémie nového koronavírusu starali aj o svoje duševné zdravie.

17.04.2020 16:30
Princ William a jeho manželka Kate, vojvodkyňa... Foto: ,
Princ William a jeho manželka Kate.
debata

Upozornili tiež na silný psychologický tlak, ktorý v tejto súvislosti pociťujú mnohí zdravotnícki pracovníci. „Môžeme sa cítiť frustrovaní, môžu nám chýbať naši milovaní a môžme pociťovať úzkosť,“ povedal vnuk kráľovnej Alžbety II. v rozhovore pre online platformu britskej vlády s názvom Every Mind Matters, ktorá sprostredkúva rôzne odporúčania na tému duševného zdravia. "Existujú veci, ktoré môžeme v tomto čase robiť my všetci, aby sme sa starali o našu duševnú pohodu, dodal William.

Pre BBC William uviedol, že najviac ho znepokojuje situácia zdravotníkov, ktorí proti koronavírusu bojujú v prvej línii a každodenne nasadzujú svoje životy, aby zachránili iných, pričom vnímajú bolesť svojich pacientov. Ich aktuálne pracovné skúsenosti sa nepodobajú ničomu, čo zažili doteraz, poznamenal.

V marci bol na koronavírus pozitívne testovaný aj Williamov otec princ Charles (71). „Musím sa priznať, že na začiatku som bol celkom znepokojený: svojím vekom totiž spadá do profilu rizikových (osôb),“ povedal v tejto súvislosti William. Dodal, že sa obáva aj o zdravie svojej starej matky, 93-ročnej kráľovnej Alžbety II., ako aj jej manžela a Williamovho starého otca princa Philipa (98), ktorí sa nachádzajú v izolácii na Windsorskom zámku. William uviedol, že členovia kráľovskej rodiny robia všetko pre to, aby ich ochránili.

debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #princ William

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....