S nožnicami v rukách či v bikinách? Ako sa vám Michelle Hunziker páči viac?

Predvádzanie sa na pláži musí na chvíľu počkať! Moderátorka Michelle Hunziker si našla počas karantény novú zábavku.

21.04.2020 00:00
debata (3)

Mnoho žien musí počas korona krízy zvládnuť aj veci, ktoré počas bežného života nie sú v ich „náplni práce“. Známa moderátorka Michelle Hunziker, ktorá žije práve v Taliansku, zobrala do rúk nožnice a postarala sa o kučery priateľa jej najstaršej dcéry Aurory. Z domáceho strihania zverejnila aj video, na ktorom je vidieť, ako jej to ide s nožnicami od ruky.

Sympaťák Goffredo Cerza, priateľ Aurory Ramazotti (23), sa posadil do kresla a už okolo neho behala krásna „kaderníčka“ Michelle Hunziker s nožnicami. K videu 43-ročná niekdajšia modelka napísala: „V čase karantény som objavila novú formu relaxácie. Strihanie vlasov.“

Niekdajšia manželka talianskeho speváka Erosa Ramazottiho (56) sa s fanúšikmi delí o zábery aj počas karantény. Tú prežíva aj v spoločnosti svojho manžela, dediča módneho impéria, Tomasa Trussardiho. S ním moderátorka vychováva dve malé dcérky, dcérky Sole (7) a Celeste (5).

Trojnásobná mama sa rada predvádza aj v bikinách, svoje ukážkové telo pravidelne vystavuje aj na Instagrame. S pobytom na pláži je však na čas koniec a tak si jej fanúšikovia, ktorých má 4 a pol milióna, môžu aspoň zaspomínať na minulosť. Na jej profile je takýchto záberov viac než dosť. Blond hviezda dokazuje, že jej to pristane nielen v bikinách, ale aj s nožnicami v rukách.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Michelle Hunziker #Eros Ramazzotti #karanténa

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...