Ups! Andie MacDowell sa váľala po zemi, fotografi boli pri tom! Dôvod šokuje

Dáma z červených kobercov? Na 61-ročnú herečku by ste to pri pohľade na jej čin nepovedali.

22.04.2020 00:00
debata

Andie MacDowell porušila obmedzenia, ktoré platia v súvislosti s koronakrízou aj v Los Angeles. Paparazzi ju nafotili, ako sa plazí popod bránu uzatvoreného parku.

61-ročná herečka si podľa zverejnených záberov nerobila ťažkú hlavu zo zákazu, ktorý svietil pri vstupe do parku. Aby vyvenčila svojho psa, neváhala sa plaziť popod bránu, aby obišla nariadenie mesta ohľadom parku „Audubon Center at Debs Park“. Okrem psa tento zakázaný výlet spolu s hollywoodskou hviezdou absolvovali aj jej dve dcéry – Rainey (30) a Margaret (25). Pri podliezaní brány herečke nevadil ani fakt, že má na sebe biele oblečenie. Ako uvádzajú americké médiá, park je uzatvorený do 30. apríla.

Andie MacDowell sa napriek  zákazu vybrala... Foto: Profimedia
Andie MacDowell Andie MacDowell sa napriek zákazu vybrala venčiť psa do uzatvoreného parku Los Angeles. Neváhala podliezť plot.

Hoci slávna hviezda filmov ako Štyri svadby a jeden pohreb či Zelená karta bola „maskovaná“, na hlave mala veľký slamený klobúk, nepovšimnutá fotografmi nezostala. Prezradili ju jej výrazné kučery, ktoré sú jej poznávacím znamením.

Herečka Andie MacDowell na akcii Eighth Annual... Foto: SITA/AP, Willy Sanjuan
Herečka Andie MacDowell na akcii Eighth Annual Women Making History Awards. Herečka Andie MacDowell na akcii Eighth Annual Women Making History Awards.

Za porušovanie nariadení sa pred pár dňami v Amerike zniesla kritika aj na dcéru Donalda Trumpa, Ivanku. Vo videu na Instagrame, ktoré zverejnila koncom marca, Američanov s vážnou tvárou vyzvala k tomu, aby dodržiavali opatrenia. "Pre tých, ktorí majú to šťastie, že môžu zostať doma, prosím, urobte to. Každý z nás hrá svoju úlohu pri spomalení šírenia. Sociálny odstup zachraňuje životy. Prosím, splňte svoju úlohu. Sme v tom všetci spoločne,“ odznelo okrem iného z jej úst. O pár dní ona sama s celou rodinou urobila výlet z Washingtonu do otcovho golfového strediska v štáte New Jersey. Jej počínanie vyvolalo kritické reakcie na internete aj v médiách.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Los Angeles #Andie Macdowell #karanténa

+ Čas na detoxikáciu, obnovte svoje fyzické sily.
Váš dávny sen sa môže splniť už čoskoro, preto na tom...

+ Nezabúdajte na preventívne prehliadky aj keď sa cítite dobre.
Staré dlhy sa vyriešia, cítite finančnú úľavu....