Ako žena som dozrela, opísala Barbora Švidraňová

Narodenie syna bolo pre ňu podľa vlastných slov novým začiatkom. Vďaka malému Gabrielovi dozrela a dnes už s prehľadom vie, čo od života chce.

22.04.2020 00:00
Barbora Švidraňová Foto:
Barbora Švidraňová si v klipe "Príď domov" zahrala so synom Gabrielom.
debata

Slovenská speváčka Barbora Švidraňová sa materstvom výrazne zmenila. Život sa jej podľa vlastných slov narodením Gabriela otočil o stoosemdesiat stupňov. "Narodenie syna bol pre mňa určite nový začiatok, nový štart, nová etapa života. Dieťa mi zmenilo všetko a myslím, že som popritom veľmi dozrela aj ako žena. Už viem, čo od života chcem a som slobodnejšia a odvážnejšia aj v umeleckom prejave. Rada by som to všetko zužitkovala vo svojej kariére,“ vyjadrila sa.

Syn jej doslova rastie pred očami a speváčka je vďačná, že môže byť naplno pri tom. "Veľa sa mojkáme, snažím sa rozvíjať jeho kreativitu, hráme na hudobné nástroje, tancujeme, spievame, skladáme kocky…,“ vymenovala sympatická červenovláska. "Samozrejme, sú aj vypätejšie situácie, lebo sa začína prejavovať jeho obdobie vzdoru, ale aj to je pre mňa veľká lekcia, ako sa stať lepšou mamou,“ uznala.

V týchto dňoch sa 31-ročná Žilinčanka učí najmä trpezlivosti a pokojnému fungovaniu v domácnosti, kde má so synom len obmedzené možnosti. "Nie je to jednoduché zabaviť dvojročné dieťa výlučne doma. Deti a uzavretý priestor nejdú dokopy… Na druhej strane som však veľmi rada, že si vynahradíme ten čas, ktorý som s ním nebola kvôli práci. Treba to disciplinovane a s pokorou vydržať. Verím, že veci sa nedejú len tak. Ľudstvo sa už asi potrebovalo zastaviť a zobudiť sa,“ vyjadrila sa.

Známa herečka a speváčka pritom popri synovi stíha aj naďalej tvoriť. Ako už avizovala, je celkom pravdepodobné, že sa jej aj vďaka karanténe podarí dokončiť pripravovaný album skôr, ako čakala. S kamarátkou, herečkou Ivetou Pagáčovou zároveň nedávno rozbehla i nový humorno-motivačný podcast s názvom BuBuBu, v rámci ktorého sa venujú najmä duchovne ladeným témam. "Rozoberáme veci medzi nebom a zemou a spájame to psyché s umením a našimi hereckými skúsenosťami. Pevne verím, že ľuďom náš podcast pomôže k tomu, aby v týchto časoch prišli na iné myšlienky,“ poznamenala Švidraňová, ktorá svojich priaznivcov už čoskoro poteší aj live stream koncertom v rámci projektu Láska spája Juraja Hnilicu. Vysielať ho budú na facebookovej stránke projektu v pondelok 27. apríla o 20:00. Interpretka pripravuje spolu so štyrmi hudobníkmi vrátane jej brata Šimona pre svojich fanúšikov a fanúšičky zhruba hodinový program. "Bude to koncertík v takom príjemnom minizložení, budeme dokopy piati – klavír, gitara, basa a bicie a ja. Bude to viac na taký unplugged acoustic jazzy štýl, budeme si tak spolu muzicírovať. Zahráme skladby z albumu Fenix aj z mojej sólovej tvorby,“ prezradila.

debata chyba
Viac na túto tému: #syn #Barbora Švidraňová

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....