Rodinné trio ako symbol krásy dnešných čias! Hudson pózuje s mamou a dcérou

Ani v čase koronavírusovej epidémie a celkového útlmu šoubiznisového života sa magazín People nevzdal svojho tradičného vydania venovaného najkrajším osobnostiam sveta filmu, hudby, módy, skrátka toho spomenutého šoubiznisu. A poňal to naozaj rodinne.

22.04.2020 08:55
debata

V utorok odhalilo vedenie redakcie podobu titulnej strany časopisu, ktorý má podtitul „Beautiful Issue“ a na jeho obálku umiestnilo trojgeneračnú zostavu – herečku Kate Hudson, jej mamu – herečku Goldie Hawnovú a Hudsonovej 16-mesačnú dcérku Rani. „Strašne ma potešilo, keď ma oslovili s tým, že by chceli nafotiť takéto rodinné foto. Veď čo je viac, špeciálne v týchto dňoch, ako rodina?“ vyhlásila nadšená Hudson, ktorá v utorok tiež na svojom profile na sociálnej sieti predstavila nové vydanie People.

Podľa nej sú práve aktuálne časy pripomienkou toho, ako veľa pre nás rodina znamená a čo sme ochotní pre ňu urobiť. Samozrejme, objavili sa aj kritické komentáre. Dôvodom je, že najstaršia členka tria, herečka Goldie Hawn, už prekročila sedemdesiatku a je v rizikovej skupine. S dcérou a vnučkou by sa teda podľa odporúčaní vlastne nemala stretávať.

Hawn si však z toho nič nerobí a aj ona nadšene reagovala na „rodinný“ výber hodnôt v prípade vydania venovaného kráse. „Keď má vaša dcéra vlastnú dcéru, je to veľká vec. Fakt je,“ komentovala pre People s humorom. Z Raini, ktorej otcom je hudobník Danny Fujikawa, má niekdajšia hviezda filmov ako Cez palubu či Sugarland Express, veľkú radosť.

Hudson však okrem Raini vychováva aj dvoch synov, ktorí pochádzajú z predchádzajúcich zväzkov – starší Ryder pochádza z jej manželstva s hudobníkom Chrisom Robinsonom, mladšieho Binghama porodila počas vzťahu s hudobníkom Mattom Bellamym.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #Kate Hudson #People #najkrajšie #Goldie Hawn

+ Čas na detoxikáciu, obnovte svoje fyzické sily.
Váš dávny sen sa môže splniť už čoskoro, preto na tom...

+ Odložte všetky monitory a nechajte dnes svoje oči do sýtosti oddýchnuť.
Príležitosť na zlepšenie finančnej...