Serena Williams o vojvodkyni Meghan: Nikdy som o nej nepočula

Britská modelka Naomi Campbell pokračuje vo svojej talkšou s názvom "No Filter with Naomi", ktorú vysiela cez svoj youtube kanál.

23.04.2020 00:00
debata (11)

Pred časom takto vyspovedala svoju slávnu kolegyňu z mól, modelku Cindy Crawford. Jej zatiaľ poslednou respondentkou počas rozhovoru, ktorý sa vždy koná na diaľku, bola slávna tenistka Serena Williams a takisto jej sestra Venus.

Vojvodkyňa Meghan na udeľovaní Endeavour Fund... Foto: SITA/AP, Paul Edwards
Meghan Vojvodkyňa Meghan na udeľovaní Endeavour Fund Awards.

Ako je známe, práve 38-ročná americká športovkyňa Serena Williams patrí k blízkym priateľkám vojvodkyne Meghan. Nielenže bola hosťom na jej svadbe v roku 2018, ktorá sa konala vo Windsore, ale takisto bola súčasťou Meghaninko večierka „babyshower“, ktorý sa konal v New Yorku pred narodením jej syna Archieho.

49-ročná Naomi sa snažila zaviesť reč v online rozhovore s Williamsovou aj na tému Meghaninho presťahovania sa do USA, konkrétne do Los Angeles.

Serena Williamsová a jej outfit na Australian... Foto: SITA/AP, Lee Jin-man
Australian Open Tennis Serena Williamsová a jej outfit na Australian Open 2020.

Naomi sa Sereny opýtala, či je šťastná, že jej priateľka sa s manželom a synom presťahovala do Los Angeles. No Williams sa do takéhoto rozhovoru zatiahnuť nenechala a odpovedala: „Neviem, o čom rozprávaš. Naozaj netuším, o čom je reč,“ odpovedala s úsmevom. Naomi sa prvý raz nenechala odbiť a otázku zopakovala, na čo Williams povedala: „Nikdy som ju nevidela, nepoznám ju, ani som o nej nepočula.“

Ako je známe, Meghan, ešte ako herečka, sa s tenistkou prvý raz stretla v roku 2010 na párty v New Yorku v súvislosti so Super Bowlom. Slávne dámy si padli do oka a stali sa z nich priateľky a ako Williams dokazuje, informácie o Meghan a jej rodine do sveta nepúšťa, je si vedomá toho, ako si kráľovský pár stráži svoje súkromie.

© Autorské práva vyhradené

11 debata chyba
Viac na túto tému: #Serena Williams #Naomi Cambpell

+ Hydratácia a zdravé stravovanie zvýšia vašu energiu a pohodu.
Investujte do seba, dlhodobé výnosy prekonajú...

+ Zabudnite na stres a strach, pokúste sa to prekonať.
Budete robiť podvody, nečudujte sa keď to niekto urobí...