V sedemdesiatke bude prebaľovať aj kočíkovať! Richard Gere sa stal otcom

Španielka Alejandra Silva slávnemu hercovi porodila ich druhého spoločného potomka.

22.04.2020 14:27
Richard Gere Foto: ,
Richard Gere a jeho partnerka Alejandra Silva. Vekový rozdiel 33 rokov.
debata (1)

Hollywoodsky herec Richard Gere bude sa ako 70-ročný teší z ďalšieho prírastku do rodiny. Jeho manželka, Španielka Alejandra Silva, mu porodila ich druhého spoločného potomka.

Ako informuje španielsky magazín Hola!, prominentný párik sa teší z ďalšieho syna. Dvojica si už má podľa spomínaného magazínu užívať spoločný čas v ich dome neďaleko New Yorku. V roku 2019 sa stali rodičmi ich prvého spoločného dieťatka, syna Alexandra.

Správa o ďalšom tehotenstve vyšla najavo v novembri 2019, ale pár svoje súkromie nijako špeciálne nekomentuje. Gere má okrem dvoch malých detí aj 20-ročného syna Homera, ktorého mamou je jeho predošlá manželka Carey Lowell. Aj Alejandra si do ich manželstva priviedla potomka z predošlého vzťahu, 6-ročného syna Alberta. Gere, ktorý sa preslávil okrem iného filmom Pretty Woman, sa s Alejandrou Silva oženil na jar v roku 2018.

Po ich svadbe v roku 2018 sa Gere pre nemecký magazín Bunte vyjadril: "Som najšťastnejší muž vo vesmíre, áno, som. Som ženatý so ženou, ktorá je inteligentná, empatická, pomáha iným, navyše je aj vtipná a trpezlivá. A je aj skvelá kuchárka, pripravuje tie najlepšie šaláty na svete. Je aj skvelou mamou a je tak trochu ako anjel.“

Pre Gereho ide o tretie manželstvo, v rokoch 1991 až 1995 bol ženatý s topmodelkou Cindy Crawford.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Richard Gere #Alejandra Silva

+ Malé kroky vedú k veľkým zmenám v zdraví a športe.
Nevyberajte si tú najjednoduchšiu cestu, nie je to poslanie...

+ Venujte dnes svoj čas sami pre seba, potrebujete to.
Tímová spolupráca bude kľúčom k úspechu na pracovisku....