Klip z karantény! Kráľovná tanca Dua Lipa chystá pre fanúšikov novinku

V posledných videoklipoch ohurovala výpravou, farebnosťou a scénami s vysokým počtom tanečníkov. Speváčka Dua Lipa však teraz pripravuje niečo celkom iné.

22.04.2020 16:30
Speváčka Dua Lipa na zábere z albumu Future... Foto:
Speváčka Dua Lipa na zábere z albumu Future Nostalgia.
debata

Ako informovala svojich fanúšikov, v pláne má nakrútenie videoklipu ku štvrtému singlu z jej výnimočne úspešného albumu Future Nostalgia. Mal by vzniknúť v karanténe, keďže aktuálna situácia neumožňuje veľké produkcie.

„Zatiaľ si to budem udržiavať ako malé tajomstvo, ale už pracujeme na novom videu k novej pesničke. A som z toho naozaj nadšená. Pracujeme na tom priamo z domu. Snažíme sa urobiť niečo, čo bude zábavné, ale má to svoj vlastný príbeh. Keď príde správny čas, uvidíte výsledok,“ uviedla Lipa pre médiá.

Dvadsaťštyriročná speváčka s druhým albumom pod názvom Future Nostalgia bezpečne kraľuje v anglickom rebríčku najpredávanejších titulov. O prvenstvo ju nepripravili ani americkí The Strokes s novinkou The New Abnormal.

Dua Lipa je pritom len druhou ženou britskej histórie, ktorej sa podarilo preniknúť do singlovej Top 10 s troma skladbami naraz. Medzi desiatimi najžiadanejšími skladbami v Anglicku má single Don’t Start Now, Physical a Break My Heart.

debata chyba
Viac na túto tému: #videoklip #Dua Lipa #karanténa

+ Naslúchajte svojmu telu, vie, čo je pre vás najlepšie.
Zabudnite na peniaze, momentálne by ste mali mať iné...

+ Dnes na vyprážané jedlo zabudnite, neprospeje vám to.
Dôkladné plánovanie práce zabezpečí stabilný príjem....