Realitný agent o Harrym a Meghan: Chcú po nich chňapňúť, na toto si musia dať pozor

Už niekoľko týždňov sa slávny kráľovský pár nachádza v Los Angeles. Hoci princ Harry s manželkou Meghan sa údajne momentálne nachádzajú v nekonkretizovanej luxusnej vile, ktorú im poskytol jeden z blízkych priateľov, plánujú kúpu nehnuteľnosti.

24.04.2020 00:00
Princ Harry a vojvodkyňa Meghan pri návrate do... Foto: ,
Princ Harry a vojvodkyňa Meghan na archívnom zábere.
debata

Aj preto sa údajne v meste anjelov rozpútal súboj špičkových realitných maklérov a firiem, ktoré dúfajú, že práve oni budú môcť zastupovať kráľovský pár pri hľadaní vysnívaného domova. Portál TMZ.com v tejto súvislosti citoval makléra Josha Altmana, ktorý potvrdil, že vždy, keď sa v Los Angeles objaví veľké celebritné meno a má záujem o kúpu nehnuteľnosti, rozpúta sa podobná „bitka“.

„Každý pozná niekoho, kto pozná ich dvoch a všetci sa snažia, aby sa obrátili práve na ich agentúru alebo spoločnosť. Nanešťastie, ani ja sám ich nezastupujem,“ vyhlásil celebritný maklér, ktorého v USA poznajú aj z televíznej šou.

Altman dostal od portálu aj otázku, akú nehnuteľnosť by niekdajšej seriálovej hviezde a britskému princovi odporučil. Podľa neho by určite mali hľadať niečo, čo je bezpečné. Ideálny je vraj dom, ktorý je súčasťou stráženého komplexu, respektíve vila v štvrti, do ktorej je možné sa dostať len cez strážnika.

Dôvodom je, samozrejme, drobnohľad verejnosti, ale najmä neustále prenasledovanie paparazzmi. „Ak to neurobia, budú to veľmi skoro ľutovať a myslím si, že ten dom budú chcieť aj rýchlo predať,“ komentoval Josh Altman.

Podľa portálu TMZ.com sa kráľovský pár obzeral doposiaľ po nehnuteľnostiach v štvrti Bel Air a ich rozpočet sa pohybuje medzi 12 až 18 miliónmi dolárov. Ďalší odborníci sa vyjadrujú, že je nepravdepodobné, že by sa vnuk britskej kráľovnej Alžbety II. rozhodol ísť bývať do stráženého „komunitného“ bloku luxusných nehnuteľností. Určite však súčasťou nárokov dvojice, ktorá vychováva spolu princa Archieho, bude pozemok s vysokým plotom a bránou stráženou 24 hodín denne.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #bývanie #princ Harry #realitný trh #vojvodkyňa Meghan

+ Robte niečo, preto aby sa vám aj naďalej žilo tak dobre ako doteraz.
Neodkladajte v práci niečo, čo môžete...

+ Nájdenie radosti v malých veciach vám prinesie veľké šťastie.
Rozpočtová disciplína teraz položí základy budúcej...