Svaly ukázať, masku nasadiť! Spearsovej milenec maká aj počas korony

Vzdať sa milovaného fitness alebo kardia? V prípade hviezd, ktorých "živí" telo je to skrátka nemožné. A platí to aj pre partnera speváčky Britney Spearsovej.

24.04.2020 00:00
debata
Model a tréner Sam Asghari počas ranného behu.... Foto: 007 / MEGA / The Mega Agency / Profimedia
Model a tréner Sam Asghari počas ranného behu. Aj s netradičnou maskou na tvári. Model a tréner Sam Asghari počas ranného behu. Aj s netradičnou maskou na tvári.

Fitness tréner a model Sam Asghari je známy nielen ako polovička slávnej popovej hviezdy, ale tiež ako príťažlivý a urastený muž. Na Instagrame má vyše milióna sledovateľov a dôvodom je nepochybne práve jeho fyzická stavba a tiež ochota deliť sa o rady a tipy na tréning. A Asghari rozhodne neplánuje prísť o svoju formu pre pandémiu vírusu Covid-19, ktorá momentálne vyčíňa v celom svete.

Asghariho zachytili objektívy paparazzov aj začiatkom tohto týždňa v uliciach Los Angeles. Ako inak, pri pravidelnom rannom behu. Rozdiel v porovnaní s tým, ako ho absolvoval kedysi, je akurát ochranný respirátor na tvári. Svalovec tak trošku s čiernym „náhubkom“ pripomínal postavu komiksového hrdinu Banea z batmanovského filmu Temný rytier povstal.

Dvadsaťšesťročný rodák z Teheránu, ktorý začal s americkou popovou princeznou Britney Spearsovou randiť už v roku 2016, je aj po štyroch rokoch stále jej verným partnerom.

Podľa správ médií bol dokonca jej najväčšou oporou, keď minulý rok musela hviezda čeliť náročným rodinným okolnostiam ohľadom zdravotného stavu jej otca.

Speváčka Britney Spears a jej partner Sam... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Speváčka Britney Spears a jej partner Sam Asghari na archívnom zábere z premiéry filmu Vtedy v Hollywoode. Speváčka Britney Spears a jej partner Sam Asghari na archívnom zábere z premiéry filmu Vtedy v Hollywoode.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #beh #Britney Spears #maska #Sam Asghari

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...