Julia Roberts vyzýva ľudí k zodpovednosti! A ona? Na odporúčania kašle

Instagram je jedna vec a realita druhá! Hviezdna Julia Roberts na rady odborníkov nedbá.

24.04.2020 07:37
debata

Paparazzi prinášajú takmer každý deň niektorú zo slávnych celebrít prichytenú pri činnostiach, ktoré sú v tejto dobe zakázané. Alebo aspoň pri porušovaní všeobecných odporúčaní, ktoré majú v Amerike pomôcť v boji so šírením koronavírusu. Potom, čo pred pár dňami svet obleteli nelichotivé zábery hviezdy Andie MacDowellovej (61), ako sa plazí popod uzatvorenú bránu parku, aby v ňom napriek zákazu vstupu vyvenčila svoje psy, sa do hľadáčika fotografov dostala aj oscarová Julia Roberts.

Julia Roberts na prechádzke ulicami Malibu.... Foto: Profimedia
Julia Roberts Julia Roberts na prechádzke ulicami Malibu. Napriek odporúčaniam odborníkov, bez rúška.

Hoci v Kalifornii je nosenie rúška na verejnosti „len odporúčané“, nie prikázané, slávna hviezda si názor odborníkov z inštitúcie „California Department of Public Health“ k srdcu nezobrala. Po uliciach Malibu sa prechádzal spolu s jej dvoma psami bez zakrytej tváre. Pritom na svojom Instagrame, kde ju sleduje 8 a pol milióna fanúšikov, vyzýva k zodpovednosti a k tomu, aby ľudia zostali doma.

52-ročná hviezda si zrejme povedala, že schovávať svoju peknú tvár by bola škoda a tak ju ukázala v plnej kráse. Hviezda filmov ako Pretty Woman, Notting Hill či Obyčajná tvár mala na očiach slnečné okuliare a na sebe tmavomodrý overal. V ruke držala dve vodítka, na ktorých boli uviazané jej veľké psy.

S manželom, kameramanom Danielom Moderom, vychovávajú dvojičky Hazel a Phinnaeusa (15) a syna Henryho (12). Oscarová hviezda a jej o rok mladší manžel si povedali „áno“ v roku 2002 na ranči v Novom Mexiku potom, čo sa spoznali na nakrúcaní filmu Mexičan (2000).

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Julia Roberts #koronakríza

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....