Katherine Schwarzenegger: Mama jej dala o vzťahoch jednu radu a ona sa jej drží

Knižná autorka a blogerka Katherine Schwarzenegger sa v manželstve s hercom Chrisom Prattom doslova vznáša na obláčiku šťastia.

24.04.2020 11:21
Snúbenci Katherine Schwarzenegger a Chris Pratt... Foto: ,
Katherine Schwarzenegger a Chris Pratt.
debata

Na fungujúcom vzťahu však majú značný podiel obaja a 30-ročná dcéra Arnolda Schwarzeneggera opísala, v čom je tajomstvo ich funkčného spolunažívania. Podľa nej je to neustála komunkácia a zdatnými komunikátormi sú obaja.

V rozhovore s Amy Nelson pekná hnedovláska povedala: „Som veľký komunikátor – vydávala som sa vlani v júni. Neustála komunikácia je skutočne najúžasnejší darček, ktorý môžete do vzťahu či manželstva priniesť,“ opísala. Ďalšou dôležitou vecou pre manželstvo sú podľa nej spoločné hodnoty, o čom porozprávala v časopise The View.

"Žiť v manželstve s niekým, kto má podobné hodnoty ako vy, s kým zdieľate úžasnú lásku, je tým najväčším darom v živote. Aj moja mama mi vždy prízvukovala: ‚Hodnoty, hodnoty, hodnoty, hodnoty – vo vzťahu sú také dôležité.‘

Herec, ktorý je napríklad známy vďaka filmu Strážcovia Galaxie a 30-ročná dcéra Arnolda Schwarzeneggera začali spolu randiť v júni 2018, pred oltár sa postavili v lete 2019, po krátkom zasnúbení. Prvou manželkou Pratta sa v roku 2009 stala herečka Anna Faris, s ktorou má syna Jacka. Dvojica sa rozišla v roku 2017.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Chris Pratt #Katherine Schwarzenegger

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...