A je po láske! Neymarova mama vyhnala zajačika, vraj randil aj s chlapmi

Pred pár týždňami preletela svetom správa o tom, že mama slávneho brazílskeho futbalistu Neymara sa zamilovala do muža mladšieho ako jej vlastný syn. Románik Nadine Goncalvesovej a Tiaga Ramosa však nemal dlhé trvanie.

24.04.2020 09:40
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Sol e mar ☀️

Príspevok, ktorý zdieľa Tiago Ramos (@tiagoramoss),

Podľa magazínu The Sun 52-ročná Nadine ukončila vzťah s mladučkým modelom a športovcom a mala ho podľa správ bulváru vyhodiť z jej domu, kam sa nasťahoval. Dôvodom je údajne fakt, že Ramos mal pred vzťahom s Goncalvesovou randiť a mať sexuálne vzťahy aj s mužmi.

„Správy z Brazílie naznačujú, že Nadine ho nechala zbaliť si kufre po tom, čo zistila, že mal vzťahy aj s množstvom mužov,“ píše sa na portáli O Dia. Mladý fešák mal už medzitým zverejniť záber na svojom Instagrame, kde je jasné, že sa nachádza doma. Krátke video ho zachytáva s mamou a sestrou v jeho rodnom príbytku.

Ako tvrdia bulvárne médiá, urastený fešák mal pred románikom s Nadine Goncalvesovou udržiavať vzťah s Neymarovým osobným šéfkuchárom Maurom a údajne mal aj románik so známym brazílskym hercom a komikom Carlinhosom Maiom.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Inexplicável ❤️

Príspevok, ktorý zdieľa Tiago Ramos (@tiagoramoss),

debata chyba
Viac na túto tému: #Neymar #mama #model #Tiago Ramos

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...