Dvojičky Clooneyovcov oslávia 3 roky! Ich darček? Z jeho ceny odpadnete

George a Amal Clooneyovci môžu svojim ratolestiam dopriať akýkoľvek luxus.

25.04.2020 14:30
Amal Clooney Foto:
George Clooney a Amal Clooney.
debata

A zdá sa, že tak aj robia. Začiatkom júna oslávia dvojičky slávneho páru, Ella a Alexander, tretie narodeniny. Ako informuje britský denník The Sun, pri tejto príležitosti im rodičia chystajú naozaj obrovský darček. Za tisísce eur.

Vychytená dizajnérka, Barbara Butler, ktorá pracovala v minulosti napríklad aj pre Obamovcov, chystá pre ich dvojičky exkluzívny záhradný domček. Ako informuje spomínaný denník, pôjde o „zmenšeninu“ ich skutočného domu, s minikuchyňou, funkčnou klimatizáciou a takisto kúpeľňou s tečúcou vodou. Domček má mať dve podlažia a jeho cena je 103 000 eur.

Okrem domčeka pre ich ratolesti sa Amal a George Clooneyovci púšťajú aj do renovácie ich domu v Kalifornii. Pre svojich zamestnancov postavia prístavbu s bazénom a takisto vynovia ich bývanie, informuje The Sun. Slávny pár však zostáva aj naďalej štedrým prispievateľom rôznych charitatívnych organizácií. Milión euro manželia venovali šiestim organizáciám na podporu boja proti koronavírusu a zmierňovanie dôsledkov krízy.

Herec a režisér George Clooney a libanonská právnička Amal Alamuddin sa stali v septembri 2014 manželmi, spoznali sa v roku 2013. Svadbu si vychutnali v romantických Benátkach za účasti mnohých celebrít ako Matt Damon, Emily Bunt či mnohí ďalší.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #George Clooney #Amal Clooney

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...