Princ William baví Britov: Bez ponožiek aj bez nohavíc, ako priznal

V čase koronakrízy sa snažia Britov povzbudiť, ale aj pobaviť členovia kráľovskej rodiny.

24.04.2020 14:09
William Foto: ,
Princ William a vojvodkyňa Kate.
debata (3)

Viac ako 27 miliónov libier sa podarilo vybrať na charitu britskej verejnoprávnej stanici BBC, ktorá vo štvrtok večer odvysielala zábavnú reláciu Big Night In. Vystúpili v ňom populárne osobnosti televíznej zábavy, skeč ale natočil aj princ William.

Na televízne obrazovky sa vo štvrtok nakrátko vrátil legendárny komediálny seriál (Little Britain) tvorcov Matta Lucasa a Davida Williamsa, vystúpila komička Hartová a na diaľku aj desať hercov, ktorí v uplynulých päťdesiatich rokoch stvárnili úlohu Doktora v seriáli Pán času (Doctor Who).

Zvláštna pozornosť sa dostala skeču, ktorý natočil Stephen Fry s britským princom Williamom. Vojvoda z Cambridge sa v ňom Lordovi Melchettovi, postave z britského sitcomu Čierna zmija (Blackadder) stvárnenej práve Fryom, sťažuje okrem iného na problémy so vzdelávaním detí doma. Následník britského trónu v závere naznačí, že na sebe nemá topánky, ponožky, ani nohavice.

Počas trojhodinového večera, ktorý sa niesol v duchu domácej karantény, sa podľa BBC vybralo 27,4 milióna libier, minister financií Rishi Sunak pritom sľúbil, že vláda vybranú sumu zdvojnásobí. Vybrané peniaze dostanú charitatívne organizácie Children in Need a Comic Relief, ktoré iche následne rozdelia miestnym charitám a projektom po celej Británii.

V relácii sa okrem princa Williama objavila aj celá jeho rodina – manželka Kate a ich tri ratolesti. Išlo o príjemné prekvapenie pre divákov – všetci členovia kráľovskej rodiny boli oblečení v modrej farbe, ktorá symbolizuje nádej a spoločne tlieskali zdravotníkom.

Princ Louis oslavuje 2. narodeniny. Foto: SITA/AP, The Duchess of Cambridge
Louis Princ Louis oslavuje 2. narodeniny.

Vo štvrtok navyše oslávil 2. narodeniny najmladší potomok kráľovského páru – princ Louis. Kate a William pri tejto príležitosti zverejnili nové fotografie ich syna. Vojvodkyňa Kate, ktorá svoje deti fotografuje pravidelne, malého princa zachytila, keď vyrábal dúhový plagát. Dúhu v rôznych podobách britské deti začali vytvárať po tom, čo kvôli šíreniu koronavírusy zavreli školy. Ich obrázky majú symbolizovať nádej.

3 debata chyba
Viac na túto tému: #princ William #BBC #koronakríza

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....