Kardashianovej dávajú štyri deti poriadne zabrať. Toto pre ňu urobil manžel!

Hoci televíznej a internetovej celebrite Kim Kardashianovej pomáha s chodom domácnosti celý tím zamestnancov, karanténa so všetkými štyrmi ratolesťami si vraj vybrala svoju daň. Niektoré dni vraj bola už úplne na zrútenie.

27.04.2020 00:00
Raper Kanye West  jeho manželka Kim Kardashian... Foto: ,
Raper Kanye West jeho manželka Kim Kardashian West.
debata

Pred časom malo obrovský zásah jej krátke video z Instagramu, na ktorom sa 39-ročná hviezda sťažovala, že nemá žiadnu chvíľku pre seba. Potom už viac s humorom zverejnila aj krátke príhovory fanúšikom, ktoré prerušovala jej najstaršia dcérka North.

Zdá sa však, že nad manželkou sa „zmiloval“ jej životný partner – raper, dizajnér a podnikateľ Kanye West. Ako píše portál magazínu People, vzal rodičovské povinnosti na svoje plecia a staršie ratolesti vzal do Wyomingu do luxusnej lesnej chaty.

„So všetkými deťmi doma je to jeden veľký chaos. Kanye najprv utiekol do svojej kancelárie, aby si mohol urobiť pracovnú prestávku. A potom zase vzal časť detí do Wyomingu. S Kim sa striedajú v starostlivosti, aby si mohol oddýchnuť aj jeden aj druhý,“ citoval People svoj zdroj.

Kardashian sa už dávnejšie priznala v online rozhovore s moderátorom Jimmym Fallonom, že ak niekedy vôbec uvažovala nad piatym dieťaťom, tak dni v karanténe, ktorú vyvolal koronavírus, jej tento nápad úplne vyhovorili. „Takým úvahám je koniec. Je to fakt námaha,“ dodala.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Found this pic of these cuties in my phone ✨

Príspevok, ktorý zdieľa Kim Kardashian West (@kimkardashian),

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pomoc #Kim Kardashian #Kanye West #chata #Wyoming #karanténa

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...