Angelina Jolie: Ako mladá som si nemyslela, že by som mohla byť mamou

Oscarom ovenčená hviezda sa nepovažovala za dostatočne zodpovednú.

27.04.2020 13:10
Angelina Jolie Foto: ,
Angelina Jolie a Shiloh v roku 2019.
debata

Angelina Jolie je matkou šiestich detí. Ako však Oscarom ovenčená hviezda povedala, v minulosti si ani len nevedela predstaviť, že by mala deti.

So svojím bývalým manželom Bradom Pittom, 44-ročná herečka vychovávala Maddoxa (18), Paxa (16), Zaharu (15), Shiloh (13) a dvojčatá Knoxa a Vivienne (11). „Nebola som veľmi zodpovedná ako mladá. Naozaj som si nikdy nemyslela, že by som mohla byť niekoho mamou,“ uviedla nedávno v časopise "TIME for Parents“, do ktorého herečka píše počas koronakrízy občasné komentáre.

Herečka Angelina Jolie a jej adoptívni synovia... Foto: SITA/AP, Nathan Denette
Herečka Angelina Jolie a jej adoptívni synovia - Maddox Jolie-Pitt (vľavo) a Pax Jolie-Pitt. Herečka Angelina Jolie a jej adoptívni synovia - Maddox Jolie-Pitt (vľavo) a Pax Jolie-Pitt.

„Pamätám sa na okamih, kedy som sa rozhodla, že chcem byť matkou. Nebolo ťažké milovať. Nebolo ťažké venovať niekomu môj život. Ťažké bolo vedieť, že odteraz som ja tým najzodpovednejším človekom. Od školy cez zdravotnú starostlivosť pre moje deti,“ dodala 44-ročná hviezda.

Pre Angelinu znamená byť matkou nielen prevziať na seba obrovskú zodpovednosť, ale aj zažiť bezpodmienečnú lásku. „Neočakávajú, že budeš dokonalá. Chcú, aby si bola úprimná… Milujú ťa a chcú ti pomôcť, kedykoľvek to potrebuješ. V tejto súvislosti nás vychovávajú aj naše deti.“

Jolie podala žiadosť o rozvod s Bradom Pittom v septembri 2016. Rodáčka z kalifornského Los Angeles určila ako dôvod neprekonateľné rozdiely, pričom vyhlásila, že sa tak rozhodla pre dobro rodiny. Angelina Jolie a Brad Pitt sa zoznámili počas nakrúcania akčného filmu Pán a pani Smithovci (2005), v ktorom stvárnili titulné postavy. Zasnúbili sa v roku 2012 po siedmich rokoch vzťahu. V roku 2014 sa zosobášili, a to najprv na súde v Kalifornii, neskôr na francúzskom zámku Miraval.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Angelina Jolie

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...