Známa porotkyňa sa pustila do speváčky Jessie J: Chladná a nepríjemná osoba!

Hoci vzťahy medzi väčšinou známych osobností sú v šoubiznise založené na zdvorilom spôsobe komunikácie, či "nekomunikovania", nebude to prípade Michelle Visage, porotkyne šou Ru Paul Drag Race.

28.04.2020 00:00
debata
Zľava: Porotcovia a tvorcovia televíznej šou Ru... Foto: SITA/AP, Charles Sykes
Zľava: Carson Kressley, Ross Mathews, Michelle Visage a RuPaul si prevzali cenu EMMY aj v roku 2017. Zľava: Porotcovia a tvorcovia televíznej šou Ru Paul Drag Race - Carson Kressley, Ross Mathews, Michelle Visage a RuPaul v roku 2017.

Jedna z ikon gay scény sa nedávno v rozhovore celkom otvorene vyjadrila na adresu dvoch celebrít, s ktorými spolupracovala v rámci úspešnej televíznej šou. Otázka v rozhovore pre Gay Times bola smerovaná na raperku Nicki Minajovú, ktorá má bez pochýb povesť divy a kontroverznej umelkyne.

„Čo sa mi fakt páčili na Nick, bola fakt, že bola taká, nechcem povedať normálna, lebo to je hlúpy výraz, ale bola veľmi láskavá, úprimná a bola sama sebou,“ uviedla Michelle Visage.

Speváčka Jessie J na zábere z mája 2018. Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Speváčka Jessie J na zábere z mája 2018. Speváčka Jessie J na zábere z mája 2018.

„Keď prídu do našej šou superstars, nikdy neviete, čoho sa dočkáte. Neviete, či nebudú odťažité, či sa nebudú správať nepríjemne. Ako úplne chladná osoba sa prejavila Jessie J. Jej správanie, keď sme boli na turné v Austrálii, nebolo pekné. Ale Nicki? Tá bola úžasná,“ bez servítky komentovala brunetka, ktorá je povestná svojím ostrým jazykom aj v samotnej reality-šou.

V interview tiež dodala, že jej nezáleží na tom, či to, čo povedala, noviny zverejnia. „Skrátka to nebolo pekné,“ komentovala, pričom doplnila, že sama bola pri očakávaniach stretnutia s Jessie J nadšená. „Strašne som sa tešila a potom to bolo také, že búúú,“ doplnila ešte celebrita z televíznej obrazovky a niekdajšia hviezdy newyorskej klubovej scény.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Nicki Minaj #povaha #Jessie J #Michelle Visage

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...