Krásna Natalie Imbruglia: Mala som všetko a predsa mi niečo tak veľmi chýbalo

Skvelí priatelia, domov aj úžasná kariéra - slávna speváčka priznala, že toho dostala od života veľa. Predsa len...

28.04.2020 00:00
Natalie Imbruglia Foto: ,
Natalie Imbruglia.
debata

V roku 2019 sa slávna rodáčka zo Sydney konečne dočkala. Ako 44-ročná sa stala po prvý raz mamou, na svet priviedla syna Maxa. O svojej veľkej túžbe po potomkovi prehovorila interpretka aj pre magazín Baby.

„Som zvyknutá testovať v živote hranice, čo je možné. Vždy som dokázala robiť veci, ktoré sa zdali byť málo pravdepodobnými ba priam nemožnými,“ opísala krásna tmavovláska a dodala: „Keď sa obzriem späť, vždy som mala úžasných priateľov, bola som vydatá, mala som krásny domov a kariéru, na ktorú som bola pyšná. Ale dlho som bola v bode, kedy som vedela, že mi niečo veľmi chýba a to niečo chcem najviac na svete.“

Pred siedmimi mesiacmi sa tak dočkala svojho pokladu, syna Maxa. Vyhlásila, že tí, čo ju poznajú, vedia, že to chcela už veľmi dlho a je preto rada, že s pomocou mimotelového oplodnenia a darcu spermií je to možné. Zároveň dodala, že sa k téme už verejne nebude vyjadrovať.

V roku 2003 sa vydala za austrálskeho umelca Daniela Johnsona, ale ich manželstvo sa v roku 2008 rozpadlo, bolo bezdetné.

Natalie Jane Imbruglia sa v rodnej Austrálii stala známou vďaka seriálu Neighbours (1985), v ktorom účinkovala v období 1992 – 1994. Celý svet ju však spoznal až vďaka hitu Torn, ktorým v roku 1997 odštartovala hudobnú kariéru. Vydala albumy Left of the Middle (1997), White Lilies Island (2001), Counting Down the Days (2005), Come to Life (2009) a zatiaľ posledný Male (2015). Na konte má aj EP Live from London (2007) a kompiláciu Glorious: The Singles 97–07 (2007). Tri razy ju nominovali na hudobné ceny Grammy.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Natalie Imbruglia

+ Joga a meditácia posilnia nielen telo, ale aj myseľ.
Uznania za tvrdú prácu sú na dosah, vytrvajte v úsilí....

+ Zvoľte si vhodnú starostlivosť pre vašu pokožku, nepoužívajte hocičo.
Zvážte oblečenie aké nakupujete, môžete sa...