Zabila ich vzťah karanténa? Televízna blondínka oznámila rozchod s manželom

Ktohovie, či to je výsledok spoločnej karantény a izolácie, alebo je to výsledok dlhodobého odcudzenia - v Hollywoode sa rozpadol po desiatich rokoch známy vzťah.

27.04.2020 11:27
Archívny záber manželov Jaya Cutlera a Kristin... Foto: ,
Archívny záber manželov Jaya Cutlera a Kristin Cavallariovej.
debata (1)

Reč je o hviezde niekdajšej reality šou The Hills, dnes úspešnej dizajnérke a podnikateľke menom Kristin Cavallari, ktorá ohlásila po dekáde spoločného manželského zväzku odchod od športovca Jaya Cutlera.

„S hlbokým zármutkom, po desiatich spoločných rokoch sme dospeli k rozhodnutie nechať sa rozviesť. Jeden pre druhého máme len lásku a rešpekt a sme hlboko vďační za spoločné roky, spomienky, ktoré z nich máme a deti, na ktoré sme veľmi hrdí,“ napísala Cavallari na svojom Instagrame.

„Toto je situácia, keď dvaja ľudia budú ďalej pokračovať vlastnou cestou. Prosíme o rešpektovanie nášho súkromia,“ odkázala ešte plavovláska.

Cavallari povedala áno hráčovi amerického futbalu v roku 2013, predtým spoločne randili tri roky. Tridsaťšesťročný Cutler a o tri roky mladšia televízna osobnosť spoločne vychovávajú dvoch synov Camdena a Jaxona a dcérku Saylor.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #Instagram #manžel #Kristin Cavallari

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...