Syn Harryho a Meghan oslávi 1 rok! Darčeka sa dočkajú aj fanúšikovia

6. mája 2019 sa princ Harry a vojvodkyňa Meghan stali rodičmi syna Archieho.

28.04.2020 10:00
Meghan Foto: ,
Archie Harrison Mountbatten-Windsor počas krstu. Na zábere s vojvodkyňou Meghan a princom Harrym pred objektívom fotografa Chrisa Allertona.
debata (6)

Očakávaný pôrod prvého potomka kráľovského páru s napätím sledoval celý svet. Prvé informácie o chlapčekovi sa objavili na oficiálnej stránke vojvodu a vojvodkyne zo Sussexu len chvíľu po zverejnení správy, že Harry a Meghan sú už rodičmi. Chlapček vážil pri pôrode 3,26 kg.

Syna, ktorého celé meno znie Archie Mountbatten-Windsor, rodičia už pár razy ukázali fanúšikom na Instagrame, v Kanade Meghan so synom v nosiči zachytili aj paparazzi počas prechádzky. Oficiálna posledná zverejnená fotografia chlapčeka sa na stránke Sussex Royal objavila 31. decembra 2019 – kedy malý Archie pózuje spolu s otcom, princom Harrym, na brehu jazera.

Ako aktuálne citujú britské médiá oficiálny zdroj, Megahn a Harry pripravujú pre svojich fanúšikov práve na oslavu 1. narodenín Archieho jeho nové fotografie, ktoré plánujú zverejniť na svojom Instagrame. „Môžete očakávať, že ho uvidíte,“ povedal hovorca páru pre The Sunday Times.

Harry a Meghan majú za sebou rok plný zmien. Okrem toho, že sa stali rodičmi, urobili rázny krok – vzdali sa svojich oficiálnych povinností v rámci kráľovskej rodiny i peňazí z verejných zdrojov. Za svoj domov si namiesto Spojeného kráľovstva vybrali Severnú Ameriku. Manželský pár je teraz so svojím synčekom Archiem v Kalifornii, kde Meghan vyrastala a kde žije jej matka.

Harrymu s Meghan už neprináleží oslovenie „Kráľovská výsosť“ a nesmú používať značku SussexRoyal, ktorú mali registrovanú od svojej svadby.

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #princ Harry #vojvodkyňa Meghan

+ Venujte dnes svoj čas sami pre seba, potrebujete to.
Tímová spolupráca bude kľúčom k úspechu na pracovisku....

+ Udržiavajte telo v tom najlepšom stave, nech príde čokoľvek.
Nikto nemôže za vaše zlyhania, len vy sami....