Meryl Streep v izolácii? Martini v ruke a vyspevuje, ale tu je pravý dôvod...

Hoci pandémia koronavírusu zastavila život v mnohých kultúrnych stánkoch a zároveň sa podpísala na zrušení dlhodobo plánovaných podujatí, hviezdy sa nedali zaskočiť. Ani taká Meryl Streep.

28.04.2020 12:40
Herečka Meryl Streep vo vystúpení na počesť... Foto:
Herečka Meryl Streep vo vystúpení na počesť Stephena Sondheima.
debata

Slávna oscarová herečka sa vrátila do pozornosti verejnosti videom, ktoré na prvý pohľad môže vyvolávať otázky o jej problémoch s konzumáciou alkoholu. Ale, samozrejme, veci sa majú trošku inak.

Streep sa totiž stala súčasťou gratulantov pri príležitosti 90. narodenín hudobného a muzikálového skladateľa Stephena Sondheima, ktorému herci, hudobníci a zabávači (prevažne z Broadwaya) gratulovali prostredníctvom koncertu na Youtube.

Súčasťou gratulácie sa stala aj sedemdesiatročná Streep spoločne s kolegyňami Christine Baranski a Audrou Macdonaldovou. Trio zaspievalo, každá zo svojej obývačky, skladbu Ladies who lunch zo slávneho muzikálu Company. Popri spievaní textu sa každá z herečiek pred domácou kamerou výdatne potúžila pohárikom alkoholu. Kým Baranski si nalievala červené víno a muzikálová diva Macdonald zase popíjala whisky, Streep si namiešala vlastný koktejl a preložila ho celou fľašou.

Skladba o frustrovaných manželkách v domácnosti v podaní tejto trojice dostala skutočne nový a nečakaný rozmer, ktorý okamžite zožal obrovské nadšenie internetovej verejnosti. „Všetko najlepšie, Stephen,“ odkazujú dámy na záver videa.

Kanál Youtube sa stal jednou z platforiem, na ktorej sa v posledných týždňoch prezentovalo množstvo umelcov, ktorí museli zrušiť živé koncerty, ale aj tých, ktorí chceli podporiť benefičné aktivity na pomoc ľudí postihnutých koronavírusom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Broadway #alkohol #Meryl Streep #vystúpenie #skladateľ #karanténa

+ Správajte sa disciplinovane, pomôže vám v tom aj cvičenie.
Napravte svoje chyby z minulosti, nie je to hanba....

+ Odložte všetky monitory a nechajte dnes svoje oči do sýtosti oddýchnuť.
Príležitosť na zlepšenie finančnej...