Agassi oslavuje 50-ku ako šťastný muž! Toto je 15 momentov lásky s jeho Steffi

Jeden z najslávnejších tenistov športovej histórie Andre Agassi oslavuje v stredu 29. apríla okrúhle jubileum. Pri príležitosti jeho päťdesiatky sme si však zaspomínali aj na jeho súkromie.

29.04.2020 08:22
debata (3)
Záber z roku 2006: Tenista Andre Agassi a jeho... Foto: SITA/AP, PAUL HAWTHORNE
Záber z roku 2006: Tenista Andre Agassi a jeho manželka Steffi Graf na akcii Arthur Ashe Kids' Day. Záber z roku 2006: Tenista Andre Agassi a jeho manželka Steffi Graf na akcii Arthur Ashe Kids' Day.

Hoci športovec bol v začiatkoch kariéry poriadny búrlivák a mnohí ho považovali aj za ukážkového „zlého chlapca“ a plejboja. Randil napríklad so speváčkou Barbrou Streisandovou a neprekážal mu ani výraznejší vekový rozdiel. Necelé dva roky bol ženatý s herečkou a niekdajším miláčikom a idolom americkej verejnosti Brooke Shieldsovej. Po rozpade ich manželstva sa chvíľu opäť „vybúril“, ale zmena na otca a manžela v jeho živote prišla pomerne skoro.

Rok 1999: Záber na partnerov Andreho Agassiho a...
Rok 2005: Manželia Steffi Graf  a Andre Agassi...
+14Záber z roku 2006: Tenista Andre Agassi a jeho...

Pred dovŕšením tridsiatky zahorel láskou ku nemenej slávnej kolegyni z tenisových kurtov – nemeckej rodáčke Steffi Grafovej. Určite to boli podobné témy, skúsenosti a láska k športu, ktoré okrem iného spojili túto slávnu športovú dvojicu. Už v roku 2001 si povedali áno a učinili tak bez dohľadu verejnosti či pompézneho ceremoniálu. Svedkami boli len ich mamy a Steffi s Andrem si povedali áno v priestoroch luxusného domu v Las Vegas.

Rok 2014: Tenistka Steffi Graf a jej manžel... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Rok 2014: Tenistka Steffi Graf a jej manžel Andre Agassi. Rok 2014: Tenistka Steffi Graf a jej manžel Andre Agassi.

V manželstve sa narodili dve deti, starší syn Jaden Gil (2001) a mladšia dcéra Jaz Elle (2003). Kým Graf sa maximálne sústredila na rolu matky a partnerky, jej manžel sa ešte niekoľko rokov venoval tenisovej kariére. Tú spoločne podporovali aj na verejných podujatiach a obaja sa výrazne angažovali aj v charitatívnej činnosti prostredníctvom Agassiho vlastnej nadácie.

Manželstvo Agassiho a Grafovej, ktoré tiež bude budúci rok v októbri oslavovať okrúhle jubileum (20 rokov!), patrí medzi najstabilnejšie v športovej brandži a dvojica aj po bezmála dvoch dekádach na spoločenských podujatiach pôsobí priam idylicky a veľmi zamilovane. Pozrite si vyššie 15 romantických (a rodinných) záberov z uplynulých 20 rokov.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #manželstvo #romantika #Andre Agassi #Steffi Graf #top #jubileá hviezd

+ Vyberajte vhodný typ hydratácie práve pre svoju pokožku.
Šetrite, avšak si dávajte pozor na čom šetríte....

+ Odložte všetky monitory a nechajte dnes svoje oči do sýtosti oddýchnuť.
Príležitosť na zlepšenie finančnej...