Tajomstvo prezradené! Modelka Gigi Hadid je tehotná

Spevák Zayn Malik a modelka Gigi Hadid sa podľa amerických amerických médií stanú rodičmi.

29.04.2020 10:00
Gigi Hadid Foto: ,
Gigi Hadid na cenách MTV Video Music Awards.
debata

25-ročná kráska a 27-ročná niekdajší člen skupiny „One Direction“ by sa mali o pár mesiacov tešiť z prvého spoločného potomka.

Ako prvá o tehotenstve jednej z najslávnejších modeliek súčasnosti informovala americká stránka "TMZ“. Ako uvádzaa, rodinný priateľ mal prezradiť tajomstvo, ktoré slávna rodina doteraz úzkostlivo strážila. Gigi sa má podľa citovaných slov nachádzať v 20. týždni tehotenstva.

Spevák Zayn Malik a modelka Gigi Hadid na akcii... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Zayn Malik a modelka Gigi Hadid Spevák Zayn Malik a modelka Gigi Hadid na akcii v newyorskom Metropolitnom múzeu začiatkom mája 2016.

Slávny pár má za sebou niekoľko rozchodov, od decembra 2019 sú však opäť spolu. Stránka etonline.com cituje zdroj z okolia páru: „Gigi a Zayn sú veľmi nadšení. Gigi zatiaľ rodinu iniciovala, aby mlčala, pretože jej tehotenstvo bolo veľmi čerstvé,“ píše etonline.com. „Keď sa k sebe so Zyanom vrátili, boli si istí, že ich vzťah je výnimočný.“

Médiami sledovaný pár sa naposledy rozišiel v marci 2018 po osemnástich spoločných mesiacoch. Obaja ex-partneri o rozchode vtedy informovali na sociálnych sieťach, Malik sa prihovoril verejnosti prostredníctvom Twitteru a rovnakú platformu využila aj známa kráska z mól a tituliek magazínov. Gigi a Zayn si do oka padli už v roku 2015.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Zayn Malik #Gigi Hadid

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...